8 λέξεις – Ανατροπή: Στο σφυρί το βιβλιοπωλείο του Σπύρου

19:42 22/5/2021 - Πηγή: Youfly

Μια ακόμη ανατροπή έρχεται στις 8 λέξεις του ΣΚΑΪ, όπους ο συμπαθής Σπύρος μας να κινδυνεύει να χάσει το βιβλιοπωλείο του.

Ο Σπύρος όπως θα δούμε στη συνέχεια είναι πολύ στενοχωρημένος για το γεγονός ότι ο κολλητός του φίλος ο Οδυσσέας οδηγείται σε διαζύγιο με την Έρση.

Ο Σπύρος προσπαθεί να σκεφτεί πως και με ποιο τρόπο θα μπορέσει να σταματήσει το διαζύγιο αυτό. Επισκέπτεται μαζί με το Φρίξο την Έρση και τη παρακαλούν να υποχωρήσει και να ζητήσει συγνώμη από τον Οδυσσέα.

Η

Έρση από τα παρακάλια του Σπύρου δεν δείχνει να πείθεται. Απεναντίας γίνεται έξω φρενών για μια ακόμη φορά λέγοντας τους πως πάντα αυτή υποχωρούσε αλλά αυτή τη φορά δεν πρόκειται να το κάνει γιατί το δίκιο είναι με το μέρος της.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει το Σπύρο

Στα επόμενα επεισόδια στις 8 Λέξεις, ο Σπύρος απογοητευμένος από την όλη εξέλιξη φεύγει από το σπίτι της σκεπτικός και προβληματισμένος, όταν θα φθάσει στο βιβλιοπωλείο του τον περιμένει εκεί μια δυσάρεστη έκπληξη. Κάποιες ανεξόφλητες υποχρεώσεις του τις οποίες νόμιζε ότι είχαν ρυθμιστεί τον φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση. Το έγγραφο που διαβάζει είναι ξεκάθαρο.

Λόγω των οφειλών του πρόκειται να βγει το βιβλιοπωλείο του στο πλειστηριασμό. Ο Σπύρος σαστισμένος όπως είναι σπεύδει και συναντά την Ιφιγένεια στην οποία αποκαλύπτει τι έχει συμβεί. «Ιφιγένεια αυτό το βιβλιοπωλείο είναι η ζωή μου δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να το χάσω με αυτό τον τρόπο». Η Ιφιγένεια από τη πλευρά την τον καθησυχάζει τονίζοντας του ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να μη βγει το βιβλιοπωλείο του στο σφυρί.

Δείτε επίσης: 

8 Λέξεις: Ο Άκης βάζει λυτούς και δεμένους να ψάξουν για τον Παύλο8 Λέξεις: Η Ελισάβετ λέει όχι και βάζει φρένο στον Έκτορα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 λέξεις – Ανατροπή: Στο σφυρί το βιβλιοπωλείο του Σπύρου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα