8 Λέξεις – Η Ηλιάνα διψά για εκδίκηση: «Με μένα δεν παίζει κανείς»

18:14 11/6/2021 - Πηγή: Youfly

Σε άσχημη κατάσταση θα δούμε ξανά την Ηλιάνα, στις 8 Λέξεις, η οποία φωνάζει και ωρύεται για εκδίκηση. Μπροστά σε αυτό θα βρεθεί και η Ελισάβετ, η οποία θα προσπαθήσει την καθησυχάσει, θα είναι, όμως, μάταιο. Η Ηλιάνα, τρελή από θυμό για την κοροϊδία του Παύλου, απειλεί θεούς και δαίμονες.

Στο μεταξύ, η Αποστολία, όπως πάντα, προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να καθησυχάσει τον Άκη. Ο Μάρκος ζητάει από τη Βικτώρια να πάρει για λίγες ώρες τον Άγγελο, προκειμένου να παίξει με την Τζουλιάνα, εκείνη αρνείται και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους φορτίζεται

επικίνδυνα.

Η Ιφιγένεια φτάνει στα άκρα τον εκβιασμό προς τον Ροδά κι αυτός αναγκάζεται να ενδώσει. Ο Έκτορας αρχίζει να θαυμάζει τις ικανότητες της Δάφνης, μη γνωρίζοντας την κρυφή συνεργασία της με τον Αιμίλιο. Ο Άλκης εξομολογείται στον Μιλτιάδη πως σκέφτεται να κυνηγήσει μια υποτροφία για μεταπτυχιακό στην Αμερική. Τί θα δούμε απόψε;

Έξαλλη η Ηλιάνα

Έξαλλη θα δούμε την Ηλιάνα απόψε, στις 8 Λέξεις, με την εκδίκηση να αποτελεί τη μοναδική της παρηγοριά. Πράγματι, η πρωταγωνίστρια θα έχει ένα ακόμη ηχηρό ξέσπασμα, με αποτέλεσμα η Ελισάβετ και ο Αρώνης να ανησυχούν πολύ για την υγεία της. Δε μπορεί να διανοηθεί πως όλοι οι άντρες που αγάπησε, την πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο.

Στο τρυπάκι αυτό θα μπει και ο Οδυσσέας, τον οποίο φυσικά θεωρεί υπεύθυνο για αυτή την κατάσταση. Η Ελισάβετ την παρακολουθεί άφωνη. Η ξαδέλφη της χρειάζεται άμεσα ιατρική βοήθεια. Η Ηλιάνα απειλεί και ουρλιάζει πως δεν είναι παιχνιδάκι κανενός, με την ψυχική της υγεία της να επιβαρύνεται όλο και περισσότερο.

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Ο Μιχαήλ και η Βικτώρια παντρεύονται στην Κέρκυρα8 Λέξεις: Ένα βήμα πριν από το καρδιακό επεισόδιο ο Αρώνης

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 Λέξεις – Η Ηλιάνα διψά για εκδίκηση: «Με μένα δεν παίζει κανείς» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα