8 Λέξεις: Ο Αρώνης υποψιάζεται Αιμίλιο & Ελισάβετ – βίντεο απόσπασμα

16:17 15/2/2021 - Πηγή: Youfly

Η εβδομάδα ξεκινά με νέο επεισόδιο σήμερα 15/2 στη σειρά 8 Λέξεις στον ΣΚΑΪ και για μια ακόμα φορά οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές. Ο Αρώνης αρχίζει και υποψιάζεται τον Αιμίλιο και την Ελισάβετ ανώ οι γονείς της Ιφιγένειας προβληματίζονται από τους καβγάδες της με τον Σπύρο.

Όλα όσα θα δούμε απόψε 15/2 στο επεισόδιο 167

Ο Άκης αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελισάβετ και τον Αιμίλιο. Ο Μιχαήλ ανησυχεί με την στοχοποίηση της Κατερίνας από το κύκλωμα. Ο Έκτορας τον διαβεβαιώνει πως είναι

ασφαλής και προστατευμένη από την αστυνομία. Την ίδια ώρα, Μιλτιάδης και Κατερίνα προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ανάμεσα στον Σπύρο και την Ιφιγένεια. Αλλά το ζευγάρι μαλώνει αδιάκοπα.

Η Έλλη στριμώχνει τον Φρίξο με τις γαμήλιες ετοιμασίες. Κι εκείνος νιώθει τον κλοιό να στενεύει. Ο Μάρκος κάνει μια παράνομη επαγγελματική πρόταση στον Δημήτρη, με σκοπό να πλουτίσουν εις βάρος του Άκη. Ο Δημήτρης δείχνει να το σκέφτεται. Η Έρση, σε μια έκρηξη ανασφάλειας, ζητάει από τον Οδυσσέα να μην προχωρήσει με το χειρουργείο, καθώς νιώθει πως το κάνει για χατίρι της.

8 Λέξεις – Δείτε το βίντεο από το νέο επεισόδιο σήμερα 15/2

https://youfly.com/wp-content/uploads/2021/02/8_ΛΕΞΕΙΣ_ΔΕΥΤΕΡΑ_20210215.mp4

 Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας γλιτώνει από του χάρου τα δόντια8 Λέξεις: Συμφωνία με μεγάλη εταιρεία για προβολή στο εξωτερικό

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post 8 Λέξεις: Ο Αρώνης υποψιάζεται Αιμίλιο & Ελισάβετ – βίντεο απόσπασμα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα