8 Λέξεις: Ο Φρίξος στα χνάρια του Σπύρου – Αγωνία για Οδυσσέα

17:36 1/3/2021 - Πηγή: Youfly

Η εβδομάδα ξεκινά με νέο επεισόδιο απόψε στη σειρά του ΣΚΑΪ 8 Λέξεις και οι εξελίξεις συνεχίζονται καθώς ο Φρίξος παρακολουθεί τις κινήσεις που κάνει ο Σπύρος, ενώ ο Οδυσσέας βρίσκεται στο χειρουργείο.

Μεγάλη αγωνία μας επιφυλλάσει σήμερα το επεισόδιο στις 8 Λέξεις καθώς η μέρα του χειρουργείου φτάνει κι ο Οδυσσέας αφήνεται στα χέρια του γιατρού, ενώ ο Φρίξος παρακολουθεί ότι κάνει ο Σπύρος μετά από παράκληση της Ιφιγένειας για το διάστημα που λείπει εκείνη στην Αθήνα.

Παράλληλα εκείνη δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από την Αντριάνα.

Η Ναυσικά διώχνει τη Μιρέλλα από το σπίτι χωρίς να της δώσει καμία ελπίδα. Ο Άκης δείχνει αποφασισμένος να ανακαλύψει με ποιον έχει μπλέξει η Ελισάβετ. Η Εύα εμμένει στην στάση της να χωρίσουν με τον Νικηφόρο κι ετοιμάζεται να μετακομίσει σε άλλο σπίτι. Η Ναυσικά όμως συμβουλεύει τον Νικηφόρο να βάλει νερό στο κρασί του. Και να της δώσει μια παράταση χρόνου να το σκεφτεί για ακόμα μια φορά.

Το χειρουργείο τελειώνει. Έτσι ο Οδυσσέας περνάει στην ανάνηψη. Όλα φαίνονται πως πήγαν καλά. Εντωμεταξύ ο Σίμος ξεκαθαρίζει στη Σμαράγδα πως θέλει να ζήσουν μαζί, και αδιαφορεί με τις αντιδράσεις που έχει ο Άκης. Ο Φρίξος παρακολουθώντας το σπίτι του Σπύρου βλέπει την Αλκμήνη να βγαίνει από εκεί. Ποια είναι τα συμπεράσματά του; Τι συμβαίνει;;;

Δείτε επίσης:

8 λέξεις: Η Ναυσικά και ο Δημοσθένης ξανά μαζί8 Λέξεις: Αλίκη και Ευδοκία έρχονται πολύ κοντά

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post 8 Λέξεις: Ο Φρίξος στα χνάρια του Σπύρου – Αγωνία για Οδυσσέα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα