8 Λέξεις: Οι παράνομες δουλειές του Δημήτρη – βίντεο απόσπασμα

16:48 16/2/2021 - Πηγή: Youfly

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο απόψε 16/2 της σειράς 8 Λέξεις στον ΣΚΑΪ καθώς ο Δημήτρης επιστρέφει στην εταρεία για τις παράνομες δουλειές του και ο Σπύρος συνεχίζει τα ψέματα, αλλά αυτή τη φορά γίνεται αντιληπτός.

8 Λέξεις: Όσα θα δούμε απόψε Τρίτη 16/2 στο νέο επεισόδιο 168

Ο Άκης προσπαθεί να διαπιστώσει αν τρέχει κάτι ανάμεσα στην Ελισάβετ και τον Αιμίλιο και ζητάει από τον Μανούσο να έχει τον νου του. Η Ιφιγένεια συστήνεται στην Αλκμήνη και συνειδητοποιεί πως είναι μια πολύ εμφανίσιμη κοπέλα. Ο Δημήτρης επιστρέφει στην

εταιρία. Και ζητάει συγνώμη από την Ηλιάνα για τη συμπεριφορά του.

Ο Αιμίλιος κι η Ελισάβετ περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στο ταβερνάκι. Αλλά την ευχάριστη ατμόσφαιρα διακόπτει η ξαφνική εμφάνιση της Μάγδας μαζί με τη μητέρα της. Ο Σπύρος ξαναβγαίνει με την Αλκμήνη, αλλά για κακή του τύχη ο Μιλτιάδης τον υποψιάζεται. Ο Έκτορας ενημερώνεται από τον Κλήμη πως το κύκλωμα αποφάσισε να βγάλει από τη μέση την Κατερίνα, στην Κέρκυρα.

Δείτε το βίντεο απόσπασμα

https://youfly.com/wp-content/uploads/2021/02/8_ΛΕΞΕΙΣ_ΤΡΙΤΗΣ_20210216.mp4

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας γλιτώνει από του χάρου τα δόντιαΣυμπέθεροι από τα Τίρανα: Όλοι οι ηθοποιοί της νέας σειράς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post 8 Λέξεις: Οι παράνομες δουλειές του Δημήτρη – βίντεο απόσπασμα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα