8 Λέξεις: Σε κρίσιμη κατάσταση η Μάγδα μετά το διαζύγιο

16:13 15/4/2021 - Πηγή: Youfly

Σε πολύ άσχημη κατάσταση θα βρεθεί η Μάγδα στις 8 Λέξεις, με την υγεία της να επιβαρύνεται σημαντικά. Το σοκ που υπέστη όταν έπιασε στα πράσα τον Αιμίλιο με την Ελισάβετ, ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Η πρωταγωνίστρια προσπαθεί να βάλει σε τάξη το μυαλό της, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, η Ναυσικά συνεχίζει τα ψέματα στην Τζουλιάνα, σχετικά με το γράμμα στην αδερφή της και προσπαθεί να βρει μια λύση. Ο Οδυσσέας κι η Έρση ξεκινάνε

την αναζήτηση νέου σπιτιού. Ο Άκης αναθέτει στον Μανούσο να γίνει η σκιά της Αποστολίας και να την ακολουθεί παντού και πάντα.

Η Αντριάνα πετυχαίνει τον Δημήτρη με τη Μαίρη και θεωρεί ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει μεταξύ τους. Η Εύα μένει έγκυος, γεγονός που πλημμυρίζει χαρά τον Νικηφόρο. Τί θα δούμε απόψε στην αγαπημένη μας σειρά;

Απαρηγόρητη η Μάγδα

Η Μάγδα φεύγει κακήν κακώς από το κανάλι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει ο Αιμίλιος στις 8 Λέξεις, για να την προλάβει και να της εξηγήσει. Όταν πηγαίνει στο σπίτι, βρίσκει τα πράγματά του στην εξώπορτα. Η Μάγδα τον διώχνει και αμέσως επικοινωνεί με τον δικηγόρο της. Δε μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος της σύζυγο έπαιξε τέτοιο παιχνίδι πίσω από την πλάτη της.

Η οργή της, αλλά και η αφόρητη θλίψη που νιώθει, της δημιουργούν μία παράξενη δυσφορία. Καθώς φοβάται πολύ για την υγεία του παιδιού, αποφασίζει να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Έτσι, η Μάγδα αλλάζει συμπεριφορά, πιέζοντας τον εαυτό της, στις 8 Λέξεις. Διακόπτει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τον Αιμίλιο, με την επιμονή να μεγαλώσει το παιδί μόνη της.

Δείτε επίσης:

Survivor: Αλλαγές στις ώρες προβολής – Τι γίνεται με τις 8 λέξεις8 Λέξεις: Ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε Ηλιάνα, Παύλο και Ελισάβετ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 Λέξεις: Σε κρίσιμη κατάσταση η Μάγδα μετά το διαζύγιο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα