ANT1: Ο Ντάνος ως παρουσιαστής σε νέο τηλεπαιχνίδι

12:52 2/6/2021 - Πηγή: Youfly

Ο ANT1 μπαίνει πολύ δυναμικά από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού κατοχύρωσε τα δικαιώματα και για ακόμη ένα τηλεπαιχνίδι, στο οποίο παρουσιαστής κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Ντάνος.

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν τον πρώην νικητή του Survivor 2017, Γιώργο Αγγελόπουλο

ή γνωστό στο ευρύ κοινό ως Ντάνος να επανέρχεται στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του ANT1. Το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφάλισε τα δικαιώματα της εκπομπής Ninja Warrior, ενός πολύ δύσκολου παιχνιδιού, που απαιτεί δύναμη, ευλυγισία, ταχύτητα και πάρα πολύ μεγάλη αντοχή.

Ο ANT1 πάλεψε δίκαια με άλλα δύο μεγάλα κανάλια, αλλά εν τέλει κατάφερε να επικρατήσει. Το Ninja Warrior είναι βασισμένο στην Αμερικάνικη Εκδοχή, η οποία με τη σειρά της είναι βασισμένη στο Ιαπωνική Sasuke. Παλαιότερα, τόσο η αμερικάνικη όσο και η ιαπωνική εκδοχή παιζόταν στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα πριν αρκετά χρόνια στον ΣΚΑΪ.

Ο Ντάνος παρουσιαστής στο Ninja Warrior του ANT1

Όπως ανέφεραν και στο Πρωινό του ANT1 υπάρχουν έντονες συζητήσεις με τον Ντάνο, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του παρουσιαστή. Ο πρώην παίκτης του Survivor ύστερα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μονοπώλησε αρκετά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και συχνά παραμένει στην επικαιρότητα. Για αρκετό καιρό υπήρχαν συζητήσεις αν θα αναλάβει κάποια εκπομπή στην τηλεόραση.

Το Ninja Warrior δε θα είναι πολύ άγνωστο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αφού είναι κι αυτό κατά κάποιον τρόπο ένα παιχνίδι αγωνιστικό και δύσκολο. Μάλιστα, ο Ντάνος τότε στο Survivor είχε ξεχωρίσει για την αγωνιστικότητα και την αντοχή του. Είναι και μία προσωπικότητα που τον θέλει ο φακός. Συνεπώς, όλες οι πιθανότητες είναι υπέρ του!

Δείτε επίσης: 

Το Πρωινό ANT1: Οι αλλαγές που έρχονται στην εκπομπή της Φαίης ΣκορδάANT1: Αλλάζει το πρόγραμμα του τη νέα σεζόν – Τέλος ότι ξέρατε

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post ANT1: Ο Ντάνος ως παρουσιαστής σε νέο τηλεπαιχνίδι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα