Breakfast at Star: Πότε κάνουν πρεμιέρα Παπίλα – Καρτελιάς

13:06 14/8/2021 - Πηγή: Youfly

Η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς ετοιμάζονται για τη μεγάλη πρεμιέρα με τη νέα τους εκπομπή Breakfast at Star. Πότε θα ξεκινήσουν οι νέοι παρουσιαστές να παίρνουν πρωινό στο κανάλι της Κηφισιάς;

Σαν βόμβα είχε σκάσει το νέο δίδυμο που θα αναλάμβανε την πρωινή ζώνη του Star ύστερα από το οριστικό τέλος τη Φωλιάς των ΚούΚου. Οι προετοιμασίες

συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και οι δύο παρουσιαστές είναι ενθουσιασμένοι όχι μόνο για το νέο τους ξεκίνημα, αλλά και για το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο.

Η πρεμιέρα και η ομάδα του Breakfast at Star

Πρεμιέρα, λοιπόν, για το Breakfast at Star, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα και το οkmag.gr, έχει οριστεί η Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Πολλές εκπομπές θα ξεκινήσουν μία εβδομάδα νωρίτερα, αλλά το νέο πρωινό ίσως χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο προσαρμογής. Άλλωστε, οι δύο πρώτες εμβδομάδες του Σεπτέμβρη είναι καθοριστικές, με όλες τις εκπομπές και τις σειρές να προγραμματίζονται σε αυτό το διάστημα.

Σε λιγότερο από ένα μήνα, λοιπόν, θα βλέπουμε την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά καθημερινά στις οθόνες μας από τις 9:00 το πρωί, όπου θα δίνουν τη σκυτάλη στην Ζήνα Κουτσελίνη. Την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει αναλάβει η Ελεάνα Τρυφίδου, η οποία βρισκόταν στο τιμόνι της εκπομπής Pop Up την προηγούμενη σεζόν.

Δίπλα στους δύο παρουσιαστές θα βρίσκονται η Νανά Ηλιοπούλου, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Τάσος Μπιμπισίδης. Όσον αφορά το κομμάτι της αστρολογίας, στην παρέα του Star θα παραμείνει η Άση Μπήλιου. Μία εντυπωσιακή πρεμιέρα περιμένουμε για το νέο Breakfast at Star, ειδικά σε μία σεζόν με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό.

Δείτε επίσης: 

Όλα τα πρόσωπα στα πάνελ των εκπομπών τη νέα σεζόν 2021-2022Η Τούρτα της μαμάς: Παρουσιάστρια του STAR μπαίνει στη σειρά

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Breakfast at Star: Πότε κάνουν πρεμιέρα Παπίλα – Καρτελιάς appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα