Celebrity Game Night – Mega: Oι πρώτοι καλεσμένοι της Καρύδη

21:03 23/3/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης, το «Celebrity Game Night» με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη κάνει πρεμιέρα στη συχνότητα του Mega την Πέμπτη 1 Απριλίου στις 21.00.

Από τις πρώτες τρεις εκπομπές θα παρελάσουν γνωστά πρόσωπα της showbiz όπως είναι οι: Βίκυ Σταυροπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Νίκος Κοκλώνης, Κατερίνα Καινούριου, Χρύσπα, Δημήτρης Σκουλός. Ακόμα οι Γιάννης Αιβάζης, Νίκος

Πολυδερόπουλος, Δανάη Παππά. Όπως και οι Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μυρτώ Αλικάκη, Κώστας Μαρτάκης και Αποστολία Ζώη.

Celebrity Game Night: Το concept που συναρπάζει

Ευφάνταστα παιχνίδια, απρόσμενες εκπλήξεις, γρίφοι, αλλά και νέα εντυπωσιακά action games, έρχονται κάθε Πέμπτη στο Celebrity Game Night στο MEGA με τη Σμαράγδα Καρύδη να «προκαλεί» τους καλεσμένους της σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις.

Δύο ομάδες με τρεις celebrities και ένα παίκτη η κάθε μία, διαγωνίζονται σε ευφάνταστα και ολοκαίνουργια παιχνίδια. Παιχνίδια που απαιτούν ταχύτητα και γνώσεις, στο σκηνικό – έκπληξη του Celebrity Game Night. Ηθοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές, αθλητές αλλά και αγαπημένα πρόσωπα της επικαιρότητας συμπληρώνουν την ομάδα του παίκτη που διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο της βραδιάς.

Στο τέλος κάθε παιχνιδιού ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.

Εξέχουσα θέση στο παιχνίδι θα έχει η μπάντα των Playmobeat. Η οποία συμμετέχει σε μουσικά παιχνίδια και γρίφους ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη.

Το «Celebrity Game Night» με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη κάνει πρεμιέρα στη συχνότητα του Mega την Πέμπτη 1 Απριλίου στις 21.00.

Δείτε επίσης:

Celebrity Game Night: Πρεμιέρα για Σμαράγδα Καρύδη στη σκιά ΑθερίδηCelebrity Game Night: Και δεύτερη αναβολή της πρεμιέρας στο MEGA

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Celebrity Game NightMega: Oι πρώτοι καλεσμένοι της Καρύδη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα