Cobra Kai σεζόν 4: Πότε έρχεται στο Netflix

15:21 8/1/2021 - Πηγή: Youfly

Πολύ δυνατά μπήκε το 2021 στο Netflix, με την επιστροφή της τρίτης σεζόν του Cobra Kai, ενώ ήδη άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες για την 4 σεζόν.

Οι δύο πρώτες σεζόν του Κόμπρα Κάι μετατράπηκαν σε δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix. Η τρίτη σεζόν ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες και ήδη βρίσκεται πολύ ψηλά στις τάσεις. Όλοι ανυπομονούν για την σεζόν 4, ειδικά μετά τον δραματικό τρόπο που έκλεισε η τρίτη σεζόν.

Πάντως, ούτε ο τέταρτος κύκλος της σειράς θα είναι το τέλος της διαδρομής καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξει και συνέχεια.

Ο δημιουργός της σειράς μιλάει για το μέλλον

Η τρίτη σεζόν έκλεισε με τους Daniel και Johnny να συμφιλιώνονται επιτέλους. Ένωσας τα dojos (τις σχολές καράτε) τους με απώτερο στόχο να αντιμετωπίσουν τη μακροχρόνια απειλή του John Krees και της συμμορίας του, το Kobra Kai. Όπως πάντα, όλα θα κριθούν στο μεγάλο τουρνουά καράτε!

Μετά το τέλος της 3ης σεζόν, ο συν-δημιουργός της σειράς Josh Heald έκανε μερικές αποκαλύψεις. Ανέφερε ότι ανέκαθεν σκόπευε να συμφιλιώσει τους Johny και Daniel. Προειδοποίησε, ωστόσο, ότι αυτό δεν σημαίνει ότι διαγράφουν αυτομάτως το παρελθόν τους και ότι όλα θα είναι ‘μέλι και γάλα’ από εδώ και πέρα.

Συγκεκριμένα εξήγησε: “Ανέκαθεν, όλοι μας γνωρίζαμε ότι αυτή η στιγμή θα ερχόταν. Νοιώσαμε ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή να συμβεί, αλλά το κάνουμε με έναν τρόπο που δεν αντιβαίνει στην ιστορία των χαρακτήρων.”

“Και οι δυο τους είναι ισχυρογνώμονες, ο καθένας με τις δικές του φιλοσοφίες, ιδανικά και παρελθόν. Ο χρόνος θα δείξει εάν η ιστορία θα επαναληφθεί και θα επιστρέψουν στις παλιές τους συνήθειες, ή εάν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις προστριβές που αναπόφευκτα θα έρθουν και, με υπομονή και σκληρή δουλειά, θα εξελίξουν τη σχέση τους.”

Όσα ξέρουμε για τη σεζόν 4 του Cobra Kai

Τα νέα για την ύπαρξη της σεζόν 4 στο Cobra Kai είχαν ήδη ανακοινωθεί από το Netflix εδώ και καιρό. Για την ακρίβεια περίπου τρεις μήνες πριν ξεκινήσει να προβάλλεται η τρίτη. Αρχικά έχει γίνει γνωστό ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2021 και θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο. Οπότε θα πρέπει να αναμένουμε τη σεζόν 4 του Cobra Kai κάπου στο φθινόπωρο του 2021. Αν και το πλέον πιθανό σενάριο είναι να βγει ακριβώς ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της τρίτης, δηλαδή το Ιανουάριο του 2022.

I don’t have the answer, but would imagine Season 4 will come out roughly a year after Season 3.

— Jon Hurwitz (@jonhurwitz) November 8, 2020

Το άρθρο θα ανανεωθεί μόλις γνωστοποιηθούν περισσότερες πληροφορίες για την σεζόν 4.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επικείμενη σεζόν δεν θα είναι η τελευταία, καθώς υπάρχουν πολλές ιστορίες ακόμα που πρέπει να ειπωθούν και το τέλος της σειράς είναι ακόμα μακριά.

Δείτε το trailer της 3ης σεζόν εάν δεν την έχετε δει ακόμη:

Δείτε επίσης:

Cobra Kai σεζόν 3 στο Netflix: Εξαιρετικά νέα για τους fans!The Mandalorian: Η Νο1 σειρά σε πειρατικές προβολές το 2020Ταινίες και σειρές σαν το Μπρίτζερτον για να δεις

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Cobra Kai σεζόν 4: Πότε έρχεται στο Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα