Dancing with the stars: Πρόταση έκπληξη στη Μαίρη Μηνά

21:09 6/7/2021 - Πηγή: Youfly

Η ηθοποιός Μαίρη Μηνά που ξεχώρισε για την ερμηνεία της στο πρωταγωνιστικό ρόλο της Αγγελικής στην ομώνυμη σειρά του Alpha, δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στο ανανεωμένο Dancing with the stars που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τη νέα σεζόν στο Star

με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Στη πρόταση αυτή για το «Dancing with the Stars», η Μαίρη Μηνά  επιφυλάχθηκε να απαντήσει ζητώντας πίστωση χρόνου καθώς αυτό το διάστημα μελετά κάποιες προτάσεις που τις έχουν γίνει τόσο για το θέατρο όσο και για τη τηλεόραση.

H Mαίρη Μηνά  έχει αποφοιτήσει από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών το 2016.  Επίσης έχει κάνει σπουδές Κοινωνικής Λειτουργού, θέατρο για άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ ακόμη έχει και μεταπτυχιακό στην δραματοθεραπεία.

Σε παλιότερη διαδικτυακή της συνέντευξή της η Μαίρη Μηνά αναφερόμενη στην υποκριτική είχε τονίσει μεταξύ άλλων τα εξής: «Το θέατρο προέκυψε ως μια επιπλέον εκπαίδευση, μιας και ήθελα να ασχοληθώ με την δραματοθεραπεία. Τελικά με κέρδισε. Με κέρδισε αυτή η δυνατότητα για άμεση εμπλοκή που σου προσφέρει το θέατρο».

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις «Με λένε Έμμα» (2018), «Ορέστεια- Χοηφόροι» (2019), «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» (2020), «ΤΣΕΧ-OFF» (2016), «Άφιξις» (2017), «Οιδίπους Τύραννος» (2017). Στη τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά «The Series Noir» (2019).

Δείτε ακόμα:

Dancing with the Stars: Ποιοι διάσημοι κλείνουν στο σόου χορού του STARΒίκυ Καγιά: Τι δήλωσε για GNTM 4 – She’s still Dancing with the STAR(s)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Dancing with the stars: Πρόταση έκπληξη στη Μαίρη Μηνά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα