Ellen DeGeneres: Τέλος για την θρυλική εκπομπή της παρουσιάστριας

18:10 12/5/2021 - Πηγή: Youfly

Είναι πλέον επίσημο! Το τέλος για το σόου “The Ellen Degeneres Talk Show” δήλωσε η η Ellen DeGeneres στο Hollywood Reporter.

Πιο συγκεκριμένα, η DeGeneres αποφάσισε ότι η επερχόμενη 19η χρονιά για το talk show της θα είναι και η τελευταία, μία απόφαση που βρισκόταν για αρκετά χρόνια στο μυαλό της. «Όταν είσαι ένας δημιουργικός άνθρωπος, θέλεις συνεχώς να μπαίνεις σε νέες προκλήσεις – και όσο

σπουδαίο κι αν είναι αυτό το σόου, όσο διασκεδαστικό, δεν είναι πρόκληση πια”, δήλωσε η παρουσιάστρια αποκλειστικά στο Hollywood Reporter.

Η Ellen DeGeneres ήταν – και είναι – για πάνω από μία δεκαετία μία εκ των κορυφαίων αμερικανών παρουσιαστών! Η είδηση για το τέλος του σόου της Ellen DeGeneres “The Ellen Degeneres Talk Show” σίγουρα θα προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στους οπαδούς της, αλλά και στον χώρο του θεάματος εν γένει. Αναμένουμε περισσότερα νέα για τα μελλοντικά της σχέδια. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε την ανάρτηση από το The Hollywood Reporter στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hollywood Reporter (@hollywoodreporter)

Δείτε επίσης όλα τα νέα για την Τηλεόραση!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ellen DeGeneres: Τέλος για την θρυλική εκπομπή της παρουσιάστριας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα