House of Fame: H πρεμιέρα, οι καθηγητές και τα γκεστ

08:25 23/1/2021 - Πηγή: Youfly

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται το Τhe Voice και την Δευτέρα 15/2 το έτερο τάλεντ σόου House of  Fame κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ μην αφήνοντας ούτε τον ανταγωνισμό αλλά ούτε και τους τηλεθεατές να πάρουν ανάσα.

Πότε θα προβάλλεται τo House of Fame

Το ριάλιτι εγκλεισμού αλά Fame

Story που θα φιλοξενήσει τους παίκτες στο σπίτι του BIG BROTHER σε μια προσπάθεια να γίνει η περιβόητη απόσβεση δεν θα ξεκινήσει με live αλλά με τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια. Τα οποία θα προβάλλονται καθημερινά από Δευτέρα από Παρασκευή στις 18.15 και μέχρι να ξεκινήσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη. Τα live όπου ένας παίκτης θα αποχωρεί κάθε εβδομάδα θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 21.00 στη θέση που παίζεται σήμερα το The Voice. Παρουσιάστρια του House of  Fame που θα κάνει πρεμιέρα στις 15/2 θα είναι η Ελένη Φουρέιρα. Ενώ στην κριτική επιτροπή θα κάτσουν η Καίτη Γαρμπή, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος.

Δείτε ποιοι θα είναι οι καθηγητές και ο διευθυντής της ακαδημίας

Ωστόσο, η ακαδημία θα έχει και καθηγητές αλλά και διευθυντή που δεν θα είναι άλλος από τον Πάνο Μεταξόπουλο. Ο γνωστός και πετυχημένος χορογράφος επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο αναλαμβάνοντας τον κεντρικό ρόλο στη σχολή. Τα μαθηματα φωνητικής αναλαμβάνει η Πέννυ Μπαλτατζή. Μαζί της θα είναι και η Βασιλική Ρόρρη που διαθέτει εμπειρία έχοντας αναλάβει παρόμοιο ρόλο και σε άλλα talent shows. Τις χορογραφίες θα κάνει η χορογράφος των επωνύμων Cheley Jennings. Και την φυσική κατάσταση των παικτών η Δώρα Παντέλη.

Παράλληλα, θα υπάρχουν κατά καιρούς και διάφοροι γκεστ από διάφορους τομείς που θα εμφανίζονται για να αναλάβουν κάποια ειδικά μαθήματα.

Δείτε επίσης:

House of  Fame: Κλειδώνουν διευθυντής ακαδημίας & καθηγητής stylingHouse of Fame: Ανατροπές τελευταίας στιγμής – Εκτός η Τάμτα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post House of Fame: H πρεμιέρα, οι καθηγητές και τα γκεστ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα