Love It: Η αποχώρηση και το «καρφί» του Μάνου Μαγιάτη

18:50 18/8/2021 - Πηγή: Youfly

Με μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε ο Μάνος Μαγιάτης την εκπομπή Love It. Ο δημοσιογράφος δε θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου, όπως επίσης δε θα δούμε και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη. Η Μάρτζυ Λαζάρου παρέμεινε στο πάνελ της εκπομπής, με τις νέες προσθήκες να βρίσκονται σε συζητήσεις.

Το

πρώτο τρέιλερ της εκπομπής κυκλοφόρησε χθες, με την Ιωάννα Μαλέσκου να δίνει πολλές υποσχέσεις για τα πρωινά της νέας σεζόν. Με αφορμή αυτό, ο Μάνος Μαγιάτης δέχτηκε πολλές ευχές για “καλή αρχή”, στις οποίες έσπευσε να απαντήσει με μία δημοσίευση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Magiatis (@manosmagiatis)

Η δημοσίευση στο Instagram

«#throwback στα story μου λοιπόν και «σαν σήμερα», ένα χρόνο πριν έκανα μια νέα αρχή! Με αφορμή τις ευχές σας, από χθες, για «καλή αρχή» και «καλή σεζόν», θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα συμμετέχω στην εκπομπή Love it στον ΣΚΑΙ, στην εκπομπή που έδωσα, όσο κ εάν προσπάθησαν για το αντίθετο… Γιατί εγώ έδωσα, δεν κρύφτηκα!

»Προχωράμε και μετατρέπουμε κάθε τέλος σε μία νέα αρχή. Το κεφάλι ψηλά και κλείνω την πόρτα με χαμόγελο. Γιατί σίγουρα μας περιμένουν άλλα, καλύτερα, που μόνο όταν κλείσουμε έναν κύκλο, τα συναντάμε! Θα σας έχω νεάκια μου, σύντομα!!!»

Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, ο Μάνος Μαγιάτης είπε το δικό του αντίο στην εκπομπή Love It. Ο δημοσιογράφος ετοιμάζεται για κάτι καινούργιο, με τα επόμενα βήματά του να ανακοινώνονται σύντομα, από τον ίδιο.

Δείτε επίσης:

Love It: Το τρέιλερ της Ιωάννας Μαλέσκου για τη νέα σεζόνLove It: Στοπ στον Σάκη Κατσούλη λόγω αμηχανίας στα δοκιμαστικά;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Love It: Η αποχώρηση και το «καρφί» του Μάνου Μαγιάτη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα