MEGA STAR: Τέλος η Μαντώ Γαστεράτου – Η νέα παρουσιάστρια

16:18 9/9/2021 - Πηγή: Youfly

Μια από τις πιο δημοφιλής μουσικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται άκρως ανανεωμένη, τη νέα σεζόν στο MEGA. H Μαντώ Γαστεράτου αποχαιρετά οριστικά την εκπομπή και ήδη γνωρίζουμε ποια θα είναι η νέα παρουσιάστρια του MEGA STAR!

Το MEGA Star είναι η μακροβιότερη και πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Η τελευταία σεζόν πέρασε με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη στην παρουσίαση της εκπομπής, κάτι που όμως θα δεν θα ισχύει από τη νέα σεζόν.

Τη θέση της Μαντώς θα πάρει η εντυπωσιακή Κόνι Μεταξά, με τον Αντώνη Δημητριάδη να παραμένει δίπλα της στην εκπομπή. Μάλιστα αυτός δεν θα είναι ο μόνος, ανατρεπτικός, ρόλος που θα δούμε την τραγουδίστρια από το φθινόπωρο.

Εκτός από παρουσιάστρια θα είναι και ραδιοφωνική παραγωγός αφού συμφώνησε να βρίσκεται στο νέο ραδιοφωνικό σταθμό, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, στους 104,6. Θυμίζουμε ότι έχουν κλείσει ήδη ονόματα όπως η Ναταλία Γερμανού και Δημήτρης Ουγγαρέζος, με μια πολύ δυνατή ομάδα να έχει αρχίσει να δημιουργείται.

Δείτε ακόμα:

Ναταλία Γερμανού: Αποχώρηση μετά από πολλά χρόνιαΗ Γη της Ελιάς: Τα συν και πλην της νέας σειράς του MEGA

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post MEGA STAR: Τέλος η Μαντώ Γαστεράτου – Η νέα παρουσιάστρια appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα