MasterChef 5: Ακόμα και ο Κοντιζάς ‘άδειασε’ τον Διονύση

20:43 20/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Διονύσης έχει βρεθεί στο στόχαστρο των περισσοτέρων το τελευταίο διάστημα και ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι η τελευταία προσθήκη. Αυτή την φορά ακόμα και ο chef τοποθετήθηκε, βάζοντας στην θέση του τον παίκτη του MasterChef 5. Αποθέωση στο twitter…!

Ο Διονύσης ήταν ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας στην τελευταία ομαδική δοκιμασία. Στο συμβούλιο των δύο ομάδων οι κριτές ρώτησαν τους παίκτες αν έμειναν ικανοποιημένοι από τους αρχηγούς τους. Τότε τον λόγο πήρε ο Παύλος και δεν χαρίστηκε στον συμπαίκτη

του.

O Παύλος αναφέρθηκε στον Διονύση, λέγοντας πως δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την αρχηγία του. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Ιωάννη, που ανέφερε πως δεν είναι ιδιαίτερα ομαδικός ο Διονύσης.

Παύλος: Δεν είμαι ικανοποιημένος. Ο Διονύσης δεν ήταν εκεί που έπρεπε, σαν αρχηγός.

Ο ίδιος ο Διονύσης  αν και παραδέχτηκε κάποια λάθη του, ζητώντας συγνώμη, δεν πήρε την ευθύνη των πιάτων ως αρχηγός. Τότε όμως ήρθε η παρέμβαση του Σωτήρη Κοντιζά, για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Διονύσης vs Κοντιζάς: Σημειώσατε διπλό

Ο κριτής έκανε την παρατήρηση στον Διονύση πως όντως δεν ανέλαβε τις ευθύνες των πιάτων, ως όφειλε. Στην ουσία πήρε το μέρος του Παύλου, με το twitter φυσικά να υμνεί την κίνηση του. Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο Διονύσης δεν είναι και ο… δημοφιλέστερος παίκτης του κοινού!

Έσφαξε ο Ιάπωνας
για ποιό λόγο ήσουν αρχηγός αφού δεν πήρες κάποια απόφαση;;;
#MasterChefGR pic.twitter.com/yEDzhh1oqy

— ℱ

Keywords
Αναζητήσεις
master chef διονύσης κοντιζας
Τυχαία Θέματα