MasterChef 5: Αποκάλυψη Κουτσόπουλου για κάρτα ασυλίας – Μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμη

16:43 30/3/2021 - Πηγή: Youfly

Η κάρτα ασυλίας έχει εξελιχθεί σε έναν αστάθμητο παράγοντα, που έχει επηρεάσει την εξέλιξη του MasterChef 5. Κάποιοι σώζονται, κάποιοι αποχωρούν ενώ μερικοί αλλάζουν εντελώς την συμπεριφορά τους, όταν την πάρουν στα χέρια τους. Μέχρι πότε όμως θα θα είναι διαθέσιμη η μαγική κάρτα;

Η Μαρία έθεσε ένα σημαντικό θέμα στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Όταν η νεαρή παίκτρια κέρδισε στο Mystery Box, ρωτήθηκε αν θα μαγειρέψει στο Τεστ Δημιουργικότητας διεκδικώντας

έτσι την κάρτα ασυλίας ή αν θα μείνει ασφαλής στον εξώστη;

Η διφορούμενη απάντηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Τότε έκανε μια σημαντική ερώτηση προς τους κριτές:

Μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμη στο παιχνίδι η κάρτα ασυλίας;

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος διστακτικά πήρε τον λόγο και της απάντησε: ” Μέχρι την δεκάδα θα είναι διαθέσιμη η κάρτα ασυλίας”. Η Μαρία αξιολογώντας όλα τα δεδομένα, αποφάσισε πως δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει να μαγειρέψει και επέλεξε την σιγουριά του εξώστη. Μην ξεχνάμε πως στο παιχνίδι έχουν μείνει 12 παίκτες, οπότε στην ουσία η κάρτα θα είναι διαθέσιμη ακόμα δύο φορές το πολύ. Ή μήπως όχι;

O Τζιοβάνι κέρδισε στο Τεστ Δημιουργικότητας την κάρτα ασυλίας και όπως όλα δείχνουν θα την χρησιμοποιήσει για να σώσει την Μαργαρίτα στο αποψινό επεισόδιο. Άρα με βάση τα λεγόμενα του Λεωνίδα Κουτσόπουλο η κάρτα θα είναι διαθέσιμη στους παίκτες για μια ακόμα φορά και… τέλος.

Στην πραγματικότητα θα συνέβαινε αυτό αν στην εξίσωση δεν έμπαινε ένας άλλος πολύ σημαντικός παράγοντας. Η επιστροφή των παικτών.

MasterChef 5: Η κάρτα ασυλίας και η επιστροφή παικτών

Κάθε χρόνο όταν οι εναπομείναντες παίκτες πλησιάζουν τους δέκα, έχουμε το καθιερωμένο σκηνικό της επιστροφής κάποιων παικτών. Ο αριθμός αυτών που μπαίνουν συνήθως είναι 3, χωρίς όμως να αποκλείεται να δούμε κάποια έκπληξη φέτος. Τι σημαίνει στην ουσία αυτό; Ότι η κάρτα ασυλίας δεν θα είναι διαθέσιμη μόνο 1 ή 2 φορές αλλά αρκετές παραπάνω.

Το πλεονέκτημα που δίνει η κάρτα ασυλίας στο MasterChef 5 δεν είναι μόνο μαγειρικό. Πολλές φορές έχουμε δει παίκτες να αλλάζουν συμπεριφορά και στρατόπεδα με την κάρτα στα χέρια τους ενώ κάποιοι άλλοι να μην ξέρουν πως να την διαχειριστούν. Όπως και να έχει η κάρτα ασυλίας φαίνεται πως θα αλλάξει αρκετά χέρια ακόμα στο MasterChef 5, πριν βγει… σε απόσυρση!

Δείτε ακόμα:

MasterChef 5 Spoiler: Σεισμό φέρνουν οι επόμενες αποχωρήσειςMasterChef: Οι ‘κακοί’ που στιγμάτισαν το ριάλιτι μαγειρικής

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post MasterChef 5: Αποκάλυψη Κουτσόπουλου για κάρτα ασυλίας – Μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα