Rebel Moon: Βρήκε πρωταγωνίστρια ο Zack Snyder για τη νέα ταινία Netflix

12:39 4/11/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Zack Snyder αφού υπέγραψε τη νέα του συνολική συμφωνία της εταιρείας παραγωγής  The Stone Quarry με το Netflix, προχωρά στην πρώτη Sci-Fi ταινία του για την πλατφόρμα με τίτλο Rebel Moon και μάλιστα βρήκε την ηθοποιό που θα πρωταγωνιστεί και αυτή είναι η Sofia

Boutella.

Η Sofia Boutella πρωταγωνιστεί στο Rebel Moon

Ο σκηνοθέτης της ταινίας “300” συνάντησε πολλές ηθοποιούς εδώ και μήνες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις οποίες περιλαμβανόταν και η Sofia Boutella, η οποία τον εντυπωσίασε και η απόφαση για το ρόλο αυτό πάρθηκε γρήγορα.

Η Boutella κατάγεται από την Αλγερία. ‘Eχει ασχοληθεί με το χορό και έγινε γνωστή για το ξεκίνημά της στην επιτυχημένη ταινία franchise The Kingsman, η οποία την οδήγησε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στο The Mummy της Universal με τον Tom Cruise, το Atomic Blonde μαζί με τη Charlize Theron, το Fahrenheit 451 του Ramin Bahrini για το HBO και το Climax του A24 για τον Gaspar Noé. Αυτήν τη στιγμή μπορούμε να τη δούμε στο ντεμπούτο του Wyatt Rockefeller την επιστημονικής φαντασίας ταινία Settlers.

Rebel Moon – H νέα Sci-Fi ταινία του Zack Snyder

Η ταινία διαδραματίζεται σε μια ειρηνική αποικία στην άκρη του γαλαξία που απειλείται από τους στρατούς του τυραννικού αντιβασιλέα Balisarius. Αποστέλλουν μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν για να αναζητήσει πολεμιστές από γειτονικούς πλανήτες για να τους βοηθήσουν να πάρουν θέση απέναντι στον Τύραννο.

Ο Snyder σκηνοθετεί την ταινία καθώς και το σενάριο της μαζί με τους Shay Hatten και Kurt Johnstad, βασισμένος σε μια ιστορία των Snyder και Johnstad.

Δείτε επίσης:

Netflix: Η νέα ταινία του Zack Snyder ενώνει Κουροσάβα και Star WarsPassing: Όταν μια μαύρη γυναίκα ζει τη ζωή της ως λευκή

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Rebel Moon: Βρήκε πρωταγωνίστρια ο Zack Snyder για τη νέα ταινία Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα