STAR: Φέρνει νέο ριάλιτι πρώτη φορά στην Ελλάδα

22:32 28/8/2021 - Πηγή: Youfly

Μπορεί το GNTM και το Dancing with the Stars να είναι τα δυο μεγάλα project, τα οποία το STAR ετοιμάζεται να ρίξει πρώτα στην μάχη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο ένα ακόμα φιλόδοξο εγχείρημα του καναλιού ετοιμάζεται και μάλιστα οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ, παρότι ο προγραμματισμός για την πρεμιέρα του προσδιορίζεται περίπου

στον Νοέμβριο.

Το νέο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι του STAR – Show δημοπρασιών

Πρόκειται για ένα νέο ριάλιτι – τηλεπαιχνίδι που ανήκει στην κατηγορία των auction shows δηλαδή των σόου δημοπρασίας, τα δικαιώματα του οποίου έχει εξασφαλίσει το κανάλι του STAR, και είναι η πρώτη φορά που θα προβληθεί κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό άλλωστε αναμένεται να είναι μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο συγκεκριμένο project οι παίκτες οι οποίοι θα λαμβάνουν μέρος, σαν στόχο τους θα έχουν να πουλήσουν ένα αντικείμενο αξίας που έχουν στην κατοχή τους.  Φτάνοντας στο πλατό της εκπομπής, θα συναντούν τους ειδικούς – συνεργάτες της εκπομπής, οι οποίοι αφού εκτιμήσουν το αντικείνο θα τους δίνουν οδηγίες για το πως θα μπορέσουν να το προμοτάρουν έτσι ώστε να χτυπήσουν καλύτερη τιμή. Στο επόμενο στάδιο θα στέκονται μαζί απέναντι στους επίδοξους αγοραστές – συλλέκτες οι οποίοι θα κάνουν προσφορές για μέχρι να το κατοχυρώσουν.

Παρουσιαστής έκπληξη

Μια ακόμα έκπληξη που ετοιμάζει το Star αφορά στο πρόσωπο που θα παρουσiάζει το σόου, αφού στοχo έχουν να «κλείσουν» ένα δυνατό όνομα το οποίο θα είναι οικείο στο τηλεοπτικό κοινό και θα μπορεί να διαχειριστεί το αντικείμενο του σόου. Στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά ονόματα. Σύμφωνα με πηγές μας, διερευνητικό τηλεφώνημα για την παρουσίαση δέχτηκε ένας από τους πιο δημοφιλής ηθοποιούς της νέας γενιάς. Αν οι συζητήσεις προχωρήσουν πρόκειται για την έκπληξη της σεζόν.

Ο επικεφαλής της εκπομπής

Το επιτελείο της εκπομπής με επικεφαλής τον Γιώργο Ευφραιμίδη – ο οποίος ανέλαβε χρέη project manager μετά την ολοκλήρωση των «ΚουΚου» όπου είχε την αρχισυνταξία – δουλεύει εντατικά όλο το καλοκαίρι και οι πληροφορίες λένε ότι οι περιπτώσεις παικτών που έχουν ήδη συγκεντρώσει έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης:

Dancing with the Stars: Με άρωμα ONIRAMA έρχεται το σόουDancing with the Stars: Πότε κάνει τελικά πρεμιέρα το σόου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post STAR: Φέρνει νέο ριάλιτι πρώτη φορά στην Ελλάδα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα