STAR: Ποια προγράμματα έπιασαν κορυφή στην τηλεθέαση

18:13 4/10/2021 - Πηγή: Youfly

Σε πολύ καλό μήνα εξελίχτηκε ο Σεπτέμβρης για το STAR, με τρεις εκπομπές του καναλιού όμως να ξεχωρίζουν. Ποια προγράμματα έπιασαν κορυφή στην τηλεθέαση;

Το STAR έχει ένα πολύ δυνατό πακέτο στην ψυχαγωγία, τόσο με παιχνίδια όσο και με αρκετές εκπομπές, κάτι το οποίο το εξαργυρώνει στην τηλεθέαση. Τρεις από αυτές έπιασαν πρώτη θέση στην τηλεθέαση, ξεχωρίζοντας μάλιστα σε συγκεκριμένες υποκατηγορίες.

STAR: Πρώτη θέση στην
τηλεθέαση

Αρχικά το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι Ο Τροχός της Τύχης με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Νατάσα Κουβελά στο πλάι του βρίσκεται σταθερά πρώτο στην ζώνη προβολής του με ποσοστά κοντά στο 20% στον σύνολο του κοινού.

Λίγο νωρίτερα, στην μεσημεριανή ζώνη, η σταθερή αξία που ακούει στο όνομα Βίκυ Καγιά συνεχίζει να βρίσκεται στην κουφή των προτιμήσεων του κοινού. Αξίζει να σημειώσουμε πως το Shopping Star έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση στις γυναίκες 18-54, κάτι λογικό αν αναλογιστεί κανείς το περιεχόμενο της επιτυχημένης εκπομπής.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, η οποία έχει κερδίσει το γυναικείο κοινό.

Δείτε ακόμα:

GNTM 4: Όλα τα φαβορί μέχρι τώρα – ΓυναίκεςΒίκυ Καγιά: «Δεν κρατιέμαι για το Dancing With The Stars»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post STAR: Ποια προγράμματα έπιασαν κορυφή στην τηλεθέαση appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
STAR, Ποια,STAR, poia