Shopping Star 8/3: Γόβα στιλέτο σε απογευματινό event

13:52 8/3/2021 - Πηγή: Youfly

Γόβα στιλέτο σε απογευματινό event, είναι το θέμα της εβδομάδας στο Shopping Star που ξεκινάει σήμερα (8/3) και πέντε παίκτριες θα δώσουν τη μάχη του στυλ με σκοπό να κερδίσουν τις εντυπώσεις αλλά και τα χρήματα.

Γόβα στιλέτο σε απογευματινό event

Τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 16:00, θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 25ης εβδομάδας,  για την 5η σεζόν του Shopping Star!

Η 42χρονη Ειρήνη, οικιακάΗ 26χρονη Ντάρια, ιδιοκτήτρια κομμωτηρίουΗ 26χρονη Θεοδώρα, δημοσιογράφοςΗ 42χρονη Μαρία, αισθητικόςΗ 52χρονη Βενετία, ιδιωτική υπάλληλος

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι:

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει με το προσωπικό της στυλ; Ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη; Ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική και ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;

Ποια θα στεφθεί… Shopping Star;

«Shopping Star» της 24ης εβδομάδας της 5ης σεζόν, αναδείχθηκε η 40χρονη Γεωργία, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star, είναι η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο.

Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος. Με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star»! Η μάχη του στυλ συνεχίζεται για 5η χρονιά στο Star!

Shopping Star 8/3 – Δείτε το τρέιλeρ:

Δείτε επίσης:

Your Face Sounds Familiar: Lady Gaga, Mad Clip & Βέγγος στη σκηνήANT1: Αυτή τη νέα σειρά εξετάζουν για την επόμενη σεζόν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Shopping Star 8/3: Γόβα στιλέτο σε απογευματινό event appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα