Spider-Man 3: Επιστρέφει ο Alfred Molina ως Doctor Octopus

17:05 9/12/2020 - Πηγή: Youfly

O Spider-Man 3 είναι γεγονός και απ΄ότι φαίνεται ο Alfred Molina θα φορέσει για ακόμη μία φορά τα μεταλλικά χέρια του και θα επιστρέψει στον ρόλο του επικίνδυνου Doctor Octopus.

Ο Alfred Molina είχε εμφανιστεί στο Spider-Man 2 του Sam Raimi από το μακρινό πλέον 2004, ως Otto Octavius, έναν ευφυέστατο επιστήμονα που μεταμορφώθηκε στον κακό που ώθησε τον Spider-Man του Tobey Maguire

στα άκρα. Η εμπλοκή του Alfred Molina στην πολυαναμενόμενη ταινία Spider-Man φημολογούταν ήδη από τον προηγούμενο μήνα, όταν ο ηθοποιός εθεάθη στο κινηματογραφικό σετ.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει ο Tom Holland και έχει προγραμματιστεί για την 17η Δεκεμεβρίου του 2021. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο σκηνοθέτης των δύο προηγούμενων ταινιών Spider-Man: Homecoming και Spider-Man: Far From Home, Jon Watts. Ο Benedict Cumberbatch θα εμφανιστεί επίσης στην ταινία ως Doctor Strange, ενώ στο Spider-Man 3 θα επιστρέψουν και οι Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon και Tony Revolori.

Spider-Man 3: Ο Doctor Octopus θα ενώσει τρεις γενιές ταινιών Spider-Man

Η εμπλοκή επίσης του Alfred Molina ενώνει τρεις γενιές ταινιών Spider-Man. Ο Jamie Foxx θα επιστρέψει ως Electro αφότου υποδύθηκε τον συγκεκριμένο ρόλο στο The Amazing Spider-Man 2 του 2014, όπου πρωταγωνιστούσε ο Andrew Garfield, ενώ ο Doctor Octopus του Alfred Molina είχε κάνει τη ζωή δύσκολη στον Spider-Man του Tobey Maguire. Τον Οκτώβριο, ο Jamie Foxx είχε υπονοήσει σε ένα Instagram ποστ – το οποίο αργότερα διαγράφηκε – ότι ίσως εμφανιστούν τρεις διαφορετικοί Spider-Men στην ταινία. Ωστόσο, η Marvel και η Sony δεν έχουν σχολιάσει ακόμα κάτι πάνω σε αυτό.

Από την άλλη το Far From Home του 2019 που κυκλοφόρησε μέσα στην πανδημία του κορονοϊού είναι η πιο πρόσφατη ταινία της Marvel που κέρδισε 1 δισεκατομμύριο παγκοσμίως με αποτέλεσμα να γίνει η πιο κερδοφόρα Spider-Man ταινία όλων των εποχών.

Ο Alfred Molina, που ήταν υποψήφιος για Emmy και Χρυσή Σφαίρα για την ταινία Feud: Bette and Joan του 2017, πρωταγωνίστησε πέρυσι στο Frozen II, ενώ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Trollhunters: Rise of the Titans των Netflix και DreamWorks που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Δείτε επίσης:

Spider-Man 3: Μεγάλες εκπλήξεις για τη νέα ταινία στο MCUDeadpool 3: Ο ήρωας επιστρέφει με νέα ταινία της MarvelAnt Man 3: Ο νέος «κακός» και όλες οι εξελίξεις από Marvel

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Spider-Man 3: Επιστρέφει ο Alfred Molina ως Doctor Octopus appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα