Spider-Man 3: Οι πρώτες φωτογραφίες και η φάρσα με τον τίτλο

12:20 24/2/2021 - Πηγή: Youfly

Σε νέες αποκαλύψεις για το Spider-Man 3 προχωράει η Marvel ενθουσιάζοντας τους φαν. Μια «βόλτα» από το Twitter τις τελευταίες ώρες, θα διαπιστώσετε πως είναι αρκετή για να σας πείσει. Συγκεκριμένα, οι τρεις πρωταγωνιστές του τρίτου και ατιτλοφόρητου (ακόμα) Spider-Man, Tom Holland, Zendaya και Jacob Batalon, δημοσίευσαν στους Instagram

λογαριασμούς τους, τα πρώτα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το επερχόμενο φιλμ. Ωστόσο, το μυστήριο με το ποιος θα είναι ο τίτλος του Spider-Man 3 συνεχίζεται.

Το μυστήριο πίσω από τον τίτλο του Spider-Man 3

Αυτό όμως που άναψε τις συζητήσεις στα social media και προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές είναι η αποκάλυψη τριών διαφορετικών τίτλων για την πολυαναμενόμενη ταινία! Πρώτος ο Tom Holland ανέφερε στο Instagram «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω τον τίτλο του νέου Spider-Man», «αποκαλύπτοντας» τον τίτλο «Spicer-Man: Phone Home» και κάνοντας τα social media να πάρουν φωτιά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013)

Συγχρόνως όμως, τo ίδιο ενθουσιασμένος που αποκαλύπτει τον τίτλο είναι και ο Jacob Batalon, μπερδεύοντας αυτομάτως τους φαν, καθώς ο δικός του τίτλος είναι «Spider-Man: Home Wrecker»!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacob Batalon (@lifeisaloha)

Το χορό του… τρολαρίσματος, όπως αποδεικνύεται τελικά, συμπληρώνει η Zendaya. Ενθουσιασμένη (φυσικά) κι εκείνη μας «πληροφορεί» ότι ο τίτλος της τρίτης ταινίας είναι «Spider-Man: Home Slice».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία Spider-man

Παρά τη φάρσα που έχουν σκαρώσει στους θαυμαστές οι τρεις ηθοποιοί, δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι στους ψεύτικους τίτλους τους επαναλαμβάνεται η λέξη Home. Μια οικεία λέξη για το κινηματογραφικό franchise της Marvel. Θυμόμαστε τα: «Spider-Man: Homecoming» και «Spider-Man: Far From Home». Επιπλέον, παρατηρούμε πως το χρώμα της γραμματοσειράς της λέξης Spider-Man, είναι διαφορετικό στην κάθε φωτογραφία.

Οι αναρτήσεις των τριών πρωταγωνιστών έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια likes και εκατοντάδες σχόλια, ενώ όπως προαναφέραμε, αποκάλυψαν και τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία. Στα στιγμιότυπα βλέπουμε τους Peter Parker, M.J. και Ned σε ένα σκοτεινό, ανατριχιαστικό και μυστηριώδες μέρος, το οποίο μοιάζει με υπόγειο, ενώ όπως μπορούμε να μαντέψουμε από την έκφραση στο πρόσωπό τους, η παρέα μοιάζει ιδιαίτερα ανήσυχη. Νομίζουμε θα συμφωνήσετε μαζί μας πως οι τρεις εικόνες φέρνουν στο μυαλό κάτι από… «Goonies»!

Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για την τρίτη ταινία Spider-Man

Στο σκηνοθετικό τιμόνι της τρίτης ταινίας Spider-Man θα βρίσκεται ο Jon Watts. Στο φιλμ θα δούμε ακόμα τους: Marisa Tomei, Alfred Molina στον ρόλο του Doctor Octopus, Arian Moayed και Jamie Foxx ο οποίος θα παίξει ξανά τον Electro. Παράλληλα, ο Tony Revolori θα επιστρέψει ως Flash Thompson. Ακόμα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο γνωστός ηθοποιός Benedict Cumberbatch θα υποδυθεί τον Doctor Strange, μέντορα του Peter Parker (Tom Holland).

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την υπόθεση της τρίτης ταινίας Spider-Man, κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Κατά καιρούς έχουμε μάθει ότι θα είναι ένα κινηματογραφικό reunion όλων των Spider-Man μαζί ή πως θα δούμε διάφορες ιστορίες από το σύμπαν της Marvel. Τίποτα ωστόσο δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο. Παρόλο που ο τίτλος της ταινίας είναι μυστήριο, η ημερομηνία κυκλοφορίας του Spider-Man 3 έχει ανακοινωθεί και προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου 2021. Αν φυσικά δεν προκαλέσει άλλες αναβολές και εμπόδια η πανδημία του κορονοϊού.

Δείτε επίσης: 

The Falcon and the Winter Soldier: Το τρέιλερ της σειράς MarvelSpider-Man 3: Επιστρέφει ο Alfred Molina ως Doctor Octopus

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Spider-Man 3: Οι πρώτες φωτογραφίες και η φάρσα με τον τίτλο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα