Survivor – Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου

19:00 21/3/2021 - Πηγή: Youfly

Αποφασισμένες να δώσουν τέλος στην πείνα τους είναι οι δύο ομάδες που κατεβαίνουν απόψε στο στίβο μάχης, έτοιμες για άλλη μια φορά να τα δώσουν όλα. Οι πανηγυρισμοί όμως στο Survivor έχουν ένα και μοναδικό χρώμα. Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου στο Survivor;

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινά στο Survivor και οι ισορροπίες στις δύο ομάδες είναι το ζητούμενο. Στους κόκκινους η φυγή του ηγέτη Κοψιδά αναμφίβολα έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ομάδα, καθώς ουδείς

περίμενε σε αυτή τη φάση του ριάλιτι ν’ αποχωρήσει ο αρχηγός τους. Η Καρολίνα που υπήρξε ένα από τα πρόσωπα που ήταν κοντά του δείχνει το θυμό της στους συμπαίκτες της εκείνους που θεωρεί υπαίτιους της εξόδου του Κοψιδά. Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη θεωρεί ότι η αποχώρησή του ενισχύει τον ίδιο και τη Μαριάνθη με την οποία έχει έρθει πολύ κοντά. Στους μπλε από την άλλη ο διχασμός είναι δεδομένος στην καλύβα και ίσως και επιβεβλημένος καθώς χάρις σε αυτό επικρατεί ηρεμία προς το παρόν.

Ποιος κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου στο Survivor; Στον αποψινό αγώνα οι δύο ομάδες ανταμώνουν με άγριες διαθέσεις λόγω πείνας. Θέλουν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού με κάθε τρόπο, προκειμένου στους αγώνες ασυλίας που ακολουθούν να κερδίσουν. Και έτσι να μη χρειαστεί να μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Πιο ψύχραιμοι εμφανίζονται σύμφωνα με πληροφορίες οι μπλε. Τα δίνουν όλα για μια ακόμη φορά και παίρνουν τη νίκη. Αφήνουν στην άκρη οποιεσδήποτε διαφορές και παλεύουν. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η νίκη. Οι σχέσεις στην αρένα πάνε…περίπατο. Περιμένουν το τελευταίο σφύριγμα από το Λιανό και το ραντεβού με το απολαυστικό έπαθλο.

Δείτε επίσης: 

Survivor 21/3: Η φυγή του ηγέτη «ανάβει» τα αίματα – τρέιλερSurvivor: Η θυσία του αρχηγού Κοψιδά και οι λόγοι της αποχώρησηςSurvivor: Ποιος παίκτης έκπληξη αποχώρησε – «Κάντε κουράγιο»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor – Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα