Survivor – Ηλίας Μπόγδανος: «Το έπαθλο για μένα είναι η αγάπη του κόσμου»

10:29 6/7/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Spiderman της παραλίας, o Ηλίας Μπόγδανος, ο ευαίσθητος και συνάμα δυναμικός παίκτης του Survivor που δεν επέτρεψε ποτέ στον εαυτό του να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ο μαχητής που δεν ψηφίστηκε ούτε μία φορά προτεινόμενος προς αποχώρηση, που πανηγύριζε εν εξάλλω φορώντας το πιο λαμπερό του χαμόγελο, ο Λιάκος, όπως τον αποκαλούν συμπαίκτες, φίλοι και οι γονείς του, δεν κατάφερε να είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor.

Η

αγωνία για τους δύο μονομάχους, τον Ηλία Μπόγδανο και το Σάκη Κατσούλη έπιασε κόκκινο χθες το βράδυ μέχρι ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει το όνομα του μεγάλου νικητή. Ο Σάκης κέρδισε αλλά ο Ηλίας Μπόγδανος πανηγύριζε και αυτός με τον τρόπο του, όντας νικητής στις καρδιές πολλών τηλεθεατών. Δίπλα του συμπαίκτες του, οι amigos και όχι μόνο, φίλοι και συγγενικά πρόσωπα που είχαν κατακλύσει το άλσος Βεϊκου, ζητωκραυγάζοντας το όνομά του από την αρχή μέχρι το τέλος του τελικού.

Για τον δεύτερο φιναλίστ, τον Ηλία Μπόγδανο τώρα όπως δήλωσε ξεκινάει το καλό: «Έχω ζήσει όλη την εμπειρία και την αγάπη του κόσμου και αυτό είναι το έπαθλο. Για μένα τώρα ξεκινάει το καλό. Τα λεφτά είναι υλικά. Ο Σάκης το αξίζει 100%, αγωνιστικά ήταν ο καλύτερος παίκτης και του δίνω τα συγχαρητήριά μου», είπε ο νεαρός μουσικός-αθλητής.

Η πορεία του Ηλία Μπόγδανου μέχρι τον τελικό του Survivor

Οι εξαιρετικά γραμμωμένοι κοιλιακοί του, η μαχητικότητά του και η αστείρευτη ενέργειά του σφράγισαν τη συμμετοχή του Ηλία Μπόγδανου στο Survivor. Τα έδινε όλα στους αγώνες, πάλευε μέχρι τελικής πτώσης, δεν του άρεσε να χάνει και εμψύχωνε διαρκώς τους συμπαίκτες του. «Ναι ρε φίλε» έλεγε και ξαναέλεγε κάθε φορά που έπαιρνε πόντο η ομάδα του. Εξίσου δυνατός ήταν και στους αγώνες ασυλίας, όπου ακόμα και με ράμματα στο πόδι αγωνίστηκε και δεν το έβαλε κάτω.

Κόκκινο πανί εξ αρχής για εκείνον Ντάφι και Παππάς. Τον πρώτο δεν τον άντεχε αν και εξ αρχής είχε διαπιστώσει ότι απέχουν σαν άνθρωποι. Στην πορεία όμως τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του τόσο ο Τριαντάφυλλος όσο και ο Παππάς. Ο τελευταίος –χωρίς να το γνωρίζει ο Λιάκος- τον αποκάλεσε «φουκαρά», ο Μπόγδανος, έχοντας φτάσει στα όριά του, όπως δήλωσε, «στόλισε» τον Παπά, λέγοντάς τον ότι είναι βλάκας, μηδενικό και ένα τίποτα.

Και ο Ντάφυ όμως στοχοποίησε κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι τον Ηλία (που ανήκε στους κόκκινους), κατηγορώντας τον ότι πριν τον αγώνα έκανε ζέσταμα με τον Κόρο από την αντίπαλη ομάδα των μπλε. Ο Ηλίας προσπάθησε να εξηγήσει ότι είναι φίλοι, ενώ από τα νεύρα του κλώτσησε ένα κούτσουρο και τραυμάτισε το μεγάλο δάχτυλο από το πόδι του. «Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους θεωρώ κολλητούς μου κι αυτά θα κρατήσουν… Με πνίγει το γ@@@@@ το άδικο που δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα… Πρέπει αυτοί που είναι κοντά μου να καταλάβουν, ότι δεν θέλω να μιλήσω όταν δεν είμαι καλά κι είναι η κάμερα μπροστά. Δεν μου αρέσει να πουλώ τα συναισθήματά μου. Τώρα λένε γιατί έκανα ζέσταμα με τον Κόρο; Δεν θα το διαπραγματευτώ. Δεν θα χαραμίσω το σάλιο μου για αυτούς». Έτσι τοποθετήθηκε για το συμβάν ο Ηλίας.

Ηλίας: “Οι amigos δεν μου μιλούν και δεν ξέρω το γιατί”

Μετά και την αποχώρηση τόσο του Παππά όσο και του Ντάφυ από το Survivor ο Ηλίας  Μπόγδανος ηρέμησε, επικεντρώθηκε στην οικοδόμηση της φιλίας των amigos para siempre και έκανε focus στους αγώνες και στα έπαθλα. Κάποια στιγμή όμως τα… αδέλφια όπως αποκαλούσε την παρέα του τελευταίως ο Ασημακόπουλος και ο Κόρο δεν φέρθηκαν όπως εκείνος περίμενε. Τότε ο Ηλίας ξέσπασε αλλά ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία να κοντραριστεί με τα φιλαράκια του. Έλεγε και ξαναέλεγε ακόμα και τότε ότι όταν τελειώσει το παιχνίδι θα είμαι φίλοι κολλητοί, αδέλφια. Ωστόσο έσπευσε να σχολιάσει την όλη κατάσταση.

«Δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος και δεν μου μιλούν. Νιώθω ότι αν πάω να μιλήσω στον Σάκη στην καλύβα, τους προδίδω και δεν μου πολυμιλάνε. Είμαστε πέντε άτομα και πρέπει αν είμαστε όλοι μια παρέα. Γιατί πρέπει να είμαστε τρεις και δυο; Μπορεί να πάω στον Σάκη επειδή η Μαριαλένα θα είναι στο νοσοκομείο και να νιώθω ένα σούσουρο από πίσω. Όταν γυρίσαμε από το έπαθλο εννοείται πως ένιωσα ότι δεν πάει να χάσαμε, εσύ βολεύτηκες. Άκουσα και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, ότι κάποιοι επιλέγουν να τα έχουν καλά με όλους. Δηλαδή θα πρέπει να τσακώνομαι κι εγώ για να μην παρεξηγηθώ και να φαίνομαι ότι είμαι στην μέση; Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, τσακώνομαι πολύ λίγες φορές».

Το βιογραφικό του Ηλία Μπόγδανου

Ο Ηλίας Μπόγδανος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι τραγουδιστής και frontman των INCO, που γεννήθηκαν το 2014. Έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με τους Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding. Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι αθλητής στο τρίαθλο, την πυγμαχία αλλά και spinning instructor. Σπούδασε Οικονομικά στο Πάντειο και έχει αποφοιτήσει από την καλύτερη ιδιωτική σχολή γυμναστών. Έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς του, ωστόσο δεν ζει μαζί τους αλλά σε ένα δικό του σπίτι. Το κοινό τον είχε γνωρίσει καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar». Μάλιστα αναλαμβάνοντας να υποδυθεί την Billie Eilish, είχε παραδεχθεί ότι η τραγουδίστρια του είχε στείλει μήνυμα! Motto του: «Με ελκύει η θετική ενέργεια και το χαμόγελο. Με απωθεί η ζήλια».

Ηλίας Μπόγδανος: “Είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα”

Σ’ ένα γεγονός που τον καθόρισε σαν άνθρωπο αναφέρθηκε σ’ ένα από τα συμβούλια του νησιού στο Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί το ατύχημα που βίωσε πριν από δέκα χρόνια με τη μοτοσικλέτα του και στιγμάτισε την ζωή του. «Είχα ένα ατύχημα με την μηχανή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Ενώ φόραγα πάντα κράνος και τα πάντα είχα μια άτυχη στιγμή όταν ένας είχε περάσει βράδυ με κόκκινο με πάρα πολλά χιλιόμετρα. Απρόσεκτος και αυτός, δεν ήταν ότι έκανε κάτι κακό. Και αυτός μπορεί να αφαιρέθηκε μια στιγμή γιατί ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ καλός. Ήταν μια πολύ κακή στιγμή που όλοι θα μπορούσαμε να έχουμε. Και ξεχάστηκε, αφαιρέθηκε, με χτύπησε» αποκάλυψε ο Ηλίας Μπόγδανος με δάκρυα στα μάτια.

Στη συνέχεια κατέρρευσε σκεπτόμενος τις δύσκολες εκείνες στιγμές: «Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από εκείνη τη νύχτα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και παίκτης του Survivor. «Είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα και αυτό που σίγουρα θυμάμαι είναι πως όταν άνοιξα τα μάτια μου ήταν εκεί όλοι οι φίλοι και οι οικογένεια μου. Για αυτούς στεναχωριέμαι πιο πολύ, όταν το συζητάω γιατί θυμάμαι πόσο πολύ είχαν πονέσει».

Ο κόσμος στο πλευρό του Ηλία

«Μπόγδανε βάλε τα δυνατά σου γιατί τα νεύρα μας δεν είναι καλά» διαβάσαμε στο twitter τις πρώτες κιόλας ημέρες που ο Λιάκος αφήχθη στον Άγιο Δομίνικο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε τη στήριξη του κόσμου των social media. Στην κόντρα με το Ντάφυ και τον Παππά, στις δυναμικές του εμφανίσεις, στα ξεσπάσματα, στα κλάματα και στις αγκαλιές. “Λιάκο γερά η κούπα είναι κοντά” έγραψαν το βράδυ της Κυριακής, μετά τον ημιτελικό. Τουλάχιστον το ευχήθηκαν!

Δείτε επίσης:

Survivor: Ο Τζέιμς το ξανάκανε – Έφυγε από τον ημιτελικόSurvivor: Ο πιο περιζήτητος επαγγελματικά παίκτης του ριάλιτι

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor – Ηλίας Μπόγδανος: «Το έπαθλο για μένα είναι η αγάπη του κόσμου» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα