Survivor: Μπάρτζης σε Μπόγδανο «Έφυγε ο Παππάς και πήρες τη θέση του»

10:02 5/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ακόμα ένα δυνατό επεισόδιο είδαμε χθες Τρίτη 4/5 στο Survivor, όπου Ηλίας Μπόγδανος και Νίκος Μπάρτζης είχαν έντονη διαφωνία και χρειάστηκε η επέμβαση του Γιώργου Λιανού.

Ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε μπροστά σε όλους πως δεν τον ενδιαφέρει τόσο η ασυλία, όσο κυρίως το έπαθλο φαγητού. Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος τόνισε πως αυτή είναι μια κίνηση στρατηγικής από την πλευρά του παίκτη της μπλε

ομάδας, με στόχο τον Παύλο Γαλακτερό!

Μετά τη δήλωση του Ηλία, ο Νίκος Μπάρτζης απάντησε σε πολύ έντονο ύψος ότι «έφυγε ο Παππάς και πήρες τη θέση του»! Ο Ηλίας τότε νευρίασε με την απάντηση αυτή και δήλωσε: “Άμα πιστεύεις αυτό, ντροπή σου! Σε κοιτάω στα μάτια”!

Δείτε επίσης:

Survivor: Οι 3 υποψήφιοι, η διάλυση των μπλε & η μεγάλη αγάπη (Video)Survivor Μαριαλένα: «Μη λυπάστε τον Τζέιμς – Χρησιμοποιεί τον Νίκο»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Survivor: Μπάρτζης σε Μπόγδανο «Έφυγε ο Παππάς και πήρες τη θέση του» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα