Survivor: «Για μαζέψου λίγο κουκλίτσα μου» – Μεγάλος καυγάς απόψε

12:53 31/3/2021 - Πηγή: Youfly

Ένας μεγάλος τσακωμός έρχεται να αναστατώσει την Κόκκινη Ομάδα. Μαριάνθη και Νικολέτα έρχονται αντιμέτωπες και βγαίνουν εκτός εαυτού. Επεισοδιακός αναμένεται ο σημερινός αγώνας επικοινωνίας στο Survivor.

Στο σημερινό αγώνα η Μαριάνθη θα βγει έξω από τα ρούχα της, η οποία αρχίζει να ωρύεται και να φωνάζει στη Νικολέτα. Οι δύο κοπέλες ως επί το πλείστον ήταν ήρεμες δυνάμεις στο ριάλιτι επιβίωση. Πέρα από ορισμένους καυγάδες, η Μαριάνθη δεν είχε δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα, ενώ βλέπουμε πρώτη φορά

την Νικολέττα να υψώνει τον τόνο της φωνής της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαριάνθη αναφέρει έντονα στην Νικολέτα «Εσένα σε πειράζει», τότε η Νικολέτα – σαν μία άλλη Άσπα από το Fame Story – της απαντάει «Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εσύ βρίσκεις πρόβλημα με τον εαυτό σου». Ο καυγάς το πιθανότερο να ξεκίνησε από ένα σχόλιο της Νικολέτας προς τη Μαριάνθη που την ενόχλησε ιδιαίτερα!

Το ποτήρι ξεχείλισε, εκτός εαυτού οι παίκτριες

Η Μαριάνθη ξεσπάει πρώτη φορά στο Survivor και η Νικολέτα απευθύνεται στην ίδια και σε όλη την ομάδα λέγοντας: «Κοίτα, κοίτα πώς κάνει, παιδιά. Έχεις βγει από τα ρούχα σου δεν αντέχεις έτσι;». Εκείνη τη στιγμή η Μαριάνθη γίνεται έξω φρενών και φωνάζει ότι κάποτε το ποτήρι ξεχειλίζει. Ο καυγάς, όμως, δεν τελειώνει εκεί, αφού η Νικολέτα της φωνάζει «Για μαζέψου λίγο κουκλίτσα μου» και η Μαριάνθη ανταποδίδει «Μάθε να μιλάς καλύτερα».

Αυτός ο νέος καυγάς θα φέρει τα άνω κάτω στην Κόκκινη Ομάδα. Νέες εντάσεις θα δημιουργηθούν, νέες ίντριγκες, αλλά και νέα στρατόπεδα. Στο τρέιλερ δεν βλέπουμε κάποιον άλλον να παίρνει θέση, ωστόσο ο Ηλίας είναι στο πλευρό της Νικολέτας και ο Τριαντάφυλλος στην Μαριάνθη. Ίσως η κόντρα ανάμεσα σε Ντάφυ και Μπόγδανο επηρέασε και τις δύο παίκτριες.

Πώς θα αντιδράσουν οι συμπαίκτες των δύο γυναικών; Πώς ο καυγάς ανάμεσα στη Νικολέτα και την Μαριάνθη θα επηρεάσει την ψυχολογία των ομάδων στο Survivor και πώς θα εξελιχθεί ο τσακωμός; Αναμένουμε με αγωνία!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δείτε επίσης: 

Survivor: Λαμπόγυαλο τα κάνουν οι παίκτες στον αγώνα – τρέιλερSurvivor: Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση σήμερα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor: «Για μαζέψου λίγο κουκλίτσα μου» – Μεγάλος καυγάς απόψε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα