Survivor: Το Twitter υποδέχεται & σχολιάζει τις νέες ομάδες

00:28 19/1/2021 - Πηγή: Youfly

Το Survivor απέδειξε για ακόμη μία φορά με το σημερινό επεισόδιο ότι είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Οι Μαχητές και οι Διάσημοι είναι πλέον παρελθόν, ενώ θα διαγωνίζονται η Κόκκινη και η Μπλε Ομάδα. Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στο Twitter, με τα πληκτρολόγια των χρηστών να παίρνουν φωτιά. Πώς σχολίασε, λοιπόν, το Twitter τις νέες ομάδες

του Survivor; Δείτε αναλυτικά τις επικές αντιδράσεις και τα σχόλια.

Τα σχόλια του Twitter για τις δύο νέες ομάδες του Survivor

Οι πιο δυνατοί παίκτες των δύο ομάδων, ο Γιώργος Κοψιδάς για του Διάσημους και ο James Καφετζής για τους Μαχητές, κλήθηκαν να επιλέξουν παίκτες. Έτσι διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες με το Twitter να μη μπορεί να συγκρατήσει τα σχόλια του.

Έτοιμο το ελληνικό Τουίτερ για απόψε καλησπέρα σας #survivorGR pic.twitter.com/k2qXdoDYfi

— βΑγγΟς.ΠαΡ. (@evanspars) January 18, 2021

Οι δύο “αρχηγοί” έπρεπε να επιλέξουν έναν παίκτη/μία παίκτρια από τη δική τους ομάδα και αντίστοιχα από την αντίπαλη. Έτσι, οι νέες ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Η Μπλε Ομάδα αποτελείται πλέον από τους: James, Νίκο Μπάρτζη, Έλενα Μαριπόζα, Μαριαλένα, Chris, Καλίδη, Ελευθερία, Αλέξη Παππά και την Άννα-Μαρία Βέλλη.

Από την άλλη, η Κόκκινη Ομάδα αποτελείται από τους: Γιώργο Κοψιδά, Τριαντάφυλλο, Περικλή Κονδυλάτο, Σαλαγκούδη, Ελέτσι, Κόρο, Σοφία, Γιώργο Ασημακόπουλο, Ασημίνα και τον Κώστα τον ζαχαροπλάστη.

Το Twitter πήρε φωτιά, ενώ αρνητικά και θετικά σχόλια κατέκλυσαν την πλατφόρμα σχετικά με τις νέες ομάδες του Survivor.

Ποτε πηγαμε στον τελικο ρε παιδια ; Σα νερακι περασε το φετινο #SurvivorGR pic.twitter.com/VZWV3eC2lu

Keywords
Τυχαία Θέματα