Sweet Tooth: Ανανεώθηκε για σεζόν 2 στο Netflix – Τι ξέρουμε

23:01 2/8/2021 - Πηγή: Youfly

Η τρυφερή και ανατρεπτική σειρά του Netflix, Sweet Tooth, ανανεώθηκε για σεζόν 2 κι έρχεται με περισσότερες εκπλήξεις και πολλές περιπέτειες. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις αποσπώντας άριστες κριτικές από κοινό και ειδικούς!

Το Sweet Tooth βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Jeff Lemire και η σειρά αναπτύχθηκε από τον Jim Mickle. Προέρχεται από την Warner

Brothers Television, DC Entertainment και Team Downey. Υπενθυμίζουμε ότι παραγωγός της ταινίας είναι ο αγαπημένος ηθοποιός Robert Downey Jr.

H σειρά διαδραματίζεται σε ένα μετά-αποκαλυπτικό μέλλον, όπου μία πανδημία αφανίζει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Την ίδια στιγμή γεννιούνται υβρίδια μωρά. Η σειρά επικεντρώνεται στον Gus, ένα μικρό αγόρι που είναι μισός άνθρωπος, μισός ελάφι και ζει σε μία απομακρυσμένη περιοχή μαζί με τον πατέρα του. Στο Sweet Tooth πρωταγωνιστούν οι Nonso Anozie, Christian Convery, Adeel Akhtar και Stefania LaVie Owen.

Τα επεισόδια, τα γυρίσματα και η συνέχεια της ιστορίας

Το Sweet Tooth από την πρώτη στιγμή εκτοξεύθηκε στην κορυφή και σκαρφάλωσε γρήγορα στο Top 10 πολλών χωρών σε ολόκληρη την υφήλιο! Η δεύτερη σεζόν βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο και τα γυρίσματα αναμένονται να πραγματοποιηθούν στο Auckland στη Νέα Ζηλανδία.

Η σεζόν 2 του Sweet Tooth στο Netflix θα αποτελείται επίσης από 8 επεισόδια. Στη συνέχεια της ιστορίας θα μάθουμε επίσης που είναι η μητέρα του Gus και ίσως τους δούμε να ταξιδεύουν μαζί προς τα βόρεια. Πιστεύεται ότι είναι εκεί γιατί ψάχνει την θεραπεία! Στη δεύτερη σεζόν, το πιθανότερο είναι να μάθουμε περισσότερα για την προέλευση του ιού που προκάλεσε όλες τις μεταλλάξεις!

Είναι ακόμη νωρίς για να γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα βγουν τα νέα επεισόδια. Το πιθανότερο είναι πάντως να κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι του 2022.

Δείτε επίσης: 

Αγόρι Μέλι: Η νέα ανεξάρτητη ταινία σε σενάριο Shia LaBeouf στο NetflixNetflix: 5 ταινίες για να δεις τον Αύγουστο με air conditionΜέριλιν Μονρόε: Πότε έρχεται στο Netflix η βιογραφική ταινία

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Sweet Tooth: Ανανεώθηκε για σεζόν 2 στο Netflix – Τι ξέρουμε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα