Total Football: Νέα πρόσωπα στην αθλητική εκπομπή του OPEN

09:37 11/9/2021 - Πηγή: Youfly

Δύο νέες προσθήκες θα έχουμε στην εκπομπή «Total Football» του Open που επανέρχεται στις οθόνες μας αρχής γενομένης από αύριο Κυριακή στις 23.00.

Σε ρόλο οικοδεσπότη και φέτος ο Πάνος Βόγλης ο οποίος θα έχει στο πλάι του πλέον τη Μαρία Ζαφειράτου, μια γυναίκα με μεγάλη διαδρομή στην τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο, όπου διαπρέπει τα τελευταία χρόνια.

Μαρία Ζαφειράτου και Νίκος Νταμπίζας στην εκπομπή

Εξάλλου στο στούντιο του «Total Football» θα βρίσκεται και ο Νίκος Νταμπίζας σε ρόλο σχολιαστή για τα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα της Super League

κάθε Κυριακή.

Με την εκπομπή συνεχίζει τη συνεργασία του ο έμπειρος Αλέξης Σπυρόπουλος όπως και ο έξπερτ της διαιτησίας Τάσος Κάκος που θα σχολιάζει για μια ακόμη σεζόν τις επίμαχες φάσεις των συναντήσεων.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής αυτή την Κυριακή θα παρέμβει – από το στούντιο της Θεσσαλονίκης του Open – ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Τουρσουνίδης.

Στην αυριανή πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν θα δείτε μεταξύ άλλων και ένα γκάλοπ μεταξύ των φιλάθλων για το πόσο ασφαλείς αισθάνονται με την επιστροφή τους στα γήπεδα μετά από ενάμισι χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας.

Στην ίδια εκπομπή θα προβληθούν πλάνα από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ που προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και βέβαια πολλά γκολ από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Δείτε ακόμα:

Open Weekend: Η πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη κι η ομάδα τηςOPEN: Ο επόμενος σταθμός της πρώην Γενικής Διευθύντριας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Total Football: Νέα πρόσωπα στην αθλητική εκπομπή του OPEN appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα