Traction 13/12: Η Χριστίνα Φλαμπούρη στο τιμόνι

14:57 10/12/2020 - Πηγή: Youfly

Ο Κώστας Στεφανής και το Traction στις 13/12 υποδέχονται την Χριστίνα Φλαμπούρη, για να πατήσουν γκάζι και να δοκιμάσουν καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων.

Το TRACTION πιάνει κορυφή ή, μάλλον, 7 κορυφές μαζί: Η Χριστίνα Φλαμπούρη, η σπουδαία Ελληνίδα ορειβάτης/αλπινίστρια, ανήκει σε μια εξαιρετικά ολιγομελή παγκόσμια ελίτ. Συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων, που έχουν κατακτήσει τις 7 ψηλότερες κορυφές σε κάθε ήπειρο, επιτυγχάνοντας το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ορειβασίας.

Traction 13/12: Ορειβασία και αυτοκίνητο

Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται

τη μοναδική Χριστίνα Φλαμπούρη στο σαλόνι της εξωτικής Porsche 718 Spyder. Σπορ, πανίσχυρη και πολυτελής, τεχνολογικά προηγμένη, ποιοτική έως την παραμικρή της λεπτομέρεια, η Porsche 718 Spyder είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο, με το δικό του τρόπο, στοχεύει και αυτό, ακριβώς όπως και η Χριστίνα Φλαμπούρη, στην απόλυτη κορυφή.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

Seat Leon: Στην 4η γενιά του, το μπεστ-σέλερ της ισπανικής εταιρείας εισέρχεται στην αγορά με… άγριες αλλά και συναρπαστικές διαθέσεις: Προικισμένο τεχνολογικά, δυναμικό και εντυπωσιακό ως προς τη σχεδίασή του, το νέο Leon έχει να επιδείξει μια πολύ μεγάλη ποικιλία εκδόσεων με έμφαση στις εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Citroen C3: Το δημοφιλές γαλλικό supermini επιχειρεί να επιβληθεί στην κατηγορία του με ανανεωμένη εμφάνιση, αλλά και ένα κρυφό ατού στο θάλαμο επιβατών. Το περιεργάζονται αλλά και το απολαμβάνουν οι συνεργάτες του TRACTION.

➢ Οδηγούμε με υπευθυνότητα: Ο Κώστας Στεφανής μοιράζεται με κάθε οδηγό πολύτιμα μικρά μυστικά, που κάνουν τη ζωή μας εν κινήσει καλύτερη και πιο ασφαλή.

Δείτε το trailer της 3ης εκπομπής εδώ:

Traction – ΣυντελεστέςΠαρουσίαση: Κώστας ΣτεφανήςΕπιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος ΣτεφανήςΣυντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ ΣτεφανήΣκηνοθεσία: Νίκος ΚροντηράςΔιεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος ΚουτσουράςΜοντάζ: Διονύσης ΤσιρώνηςΜουσική Επιμέλεια: Νίκος ΦλίκαςΕταιρεία Παραγωγής: Flunet Productions

Δείτε επίσης: Traction 6/12: Γκάζι και τεχνολογία με φόντο τη Ρόδο

The post Traction 13/12: Η Χριστίνα Φλαμπούρη στο τιμόνι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα