Άγριες Μέλισσες: Ακόμη ένας σπουδαίος ηθοποιός συζητάει για τη σειρά

10:59 28/6/2021 - Πηγή: Youfly

Το καστ όλο και μεγαλώνει. Ο τρίτος κύκλος έρχεται με νέα άτομα που θα αλλάξουν τις ζωές των πρωταγωνιστών. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στο Διαφάνι, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή. Μετά τους Αιμίλιο Χειλάκη, Άρη Σερβετάλη, Δημήτρη Μοθωναίο, αλλά και την πρόταση που έγινε στη Μαρία Ναυπλιώτου – όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το Youfly – ,σειρά για τις Άγριες Μέλισσες έχει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες

της εφημερίδας Real, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ήρθε από το Ιράν στην Ελλάδα, για μικρές διακοπές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στο Ιράν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το ταξίδι του στην Ελλάδα, όμως, δεν ήταν μόνο για να δει αγαπημένα του άτομα.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης επισκέφτηκε την παραγωγή της σειράς Άγριες Μέλισσες για να συζητήσει για κάποιον νέο ρόλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, ο ρόλος αυτός θα είναι καταλυτικός για την εξέλιξη της ιστορίας. Θα συμμαχήσει με την αντίσταση, ή θα ταχθεί στο πλευρό του Ακύλα Μεγαρίτη;

Όπως ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά, περιμένει κάποιες σχετικές απαντήσεις για να δει εάν θα πει το ναι στην παραγωγή. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο ρόλος ενός περιπτερά θα αλλάξει σημαντικά την υπόθεση, καθώς η δράση του θα επηρεάσει τους πρωταγωνιστές. Όλα είναι πιθανά. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα γυρίσματα ξεκινούν πολύ σύντομα, με τα σκηνικά να έχουν ήδη στηθεί.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα στη Λάρισα – Σε ποιο σπίτι θα βρίσκεται;Άγριες Μέλισσες: Η σύζυγος του Ακύλα μία πληγωμένη ηρωίδα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Ακόμη ένας σπουδαίος ηθοποιός συζητάει για τη σειρά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα