Άγριες Μέλισσες: Αμαρτίες που μένουν ατιμώρητες – Τί είδαμε χθες

00:00 27/5/2021 - Πηγή: Youfly

Την Ελένη που αγαπήσαμε στην πρώτη σεζόν είδαμε χθες (26/5), στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Ο Μάνος Βόσκαρης κατάφερε να κάψει με την αλήθεια του τους Σεβαστούς, με την Λενιώ να ξεσηκώνει όλο το Διαφάνι. Οι αποκαλύψεις, όμως, δε σταμάτησαν εκεί.

Κωνσταντής και Νικηφόρος κάνουν ένα γερό ξεκαθάρισμα, βλέποντας πως οι γονείς τους είναι φρικτοί δολοφόνοι. Σιγά – σιγά, φρικτές αλήθειες έρχονται στο φως, με τους πρωταγωνιστές να διχάζονται. Πόσο σκοτάδι κρύβεται στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά και των αδελφών

Σταμίρη; Όλες οι δυνατές σκηνές του επεισοδίου.

“Τα ήξερες όλα σκύλα”

Η Ελένη οδηγεί τον Δούκα σημαδεμένο με όπλο στην πλατεία, με τους πάντες να συγκλονίζονται χθες (26/5) στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας τονίζει πως όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο “σόου” από την Σταμίρη, βασισμένο σε ψέματα του Βόσκαρη. Η στιγμή που η Ελένη του ορμάει, είναι συγκλονιστική. Όλοι την κρατούν για να μη τον βλάψει, με τα μέτωπα να ξεκινούν πόλεμο.

Η Μυρσίνη παίρνει θέση, με την Ελένη να την φωνάζει σκύλα. Όλοι οδηγούνται στο τμήμα για εξηγήσεις, με τον Δούκα να υποστηρίζει πως ο Βόσκαρης τα είπε όλα αυτά για να προκαλέσει σύγχυση. Μετά από αρκετή ώρα, η Ασημίνα και η Δρόσω επεμβαίνουν, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην αδελφή τους. Άλλωστε η εικόνα του νεκρού Γιώργη δεν έσβησε ποτέ από μέσα τους.

Κωνσταντής και Δρόσω ξεσπούν

Ένα διαφορετικό ξέσπασμα είχαν ο Κωνσταντής και η Δρόσω χθες (26/5) στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Στους Σεβαστούς επικρατεί σύγχυση μετά τα τελευταία γεγονότα, ενώ στις αδελφές Σταμίρη απόγνωση. Η οργή του Δούκα και οι αμφιβολίες του Κωνσταντή σχετικά με το εάν ο Βόσκαρης είπε όντως την αλήθεια, θα ωθήσουν την κατάσταση στα άκρα.

Ο Δούκας θα απλώσει χέρι πάνω του, με τον Κωνσταντή να του ορμάει. Πατέρας και γιος πιάνονται στα χέρια, με τον Δούκα να μένει χωρίς παιδιά. Η Πηνελόπη μαθαίνει την αλήθεια και δεν πιστεύει λέξη από όσα λένε οι γονείς της. Ο πατέρας της είναι ένα κάθαρμα και η μητέρα της τον συγκαλύπτει. Όλα τα κομμάτια του παζλ ενώνονται ένα προς ένα.

Στις αδελφές Σταμίρη, η Δρόσω ξεσπάει σε λυγμούς. Σειρά έχει και η Ασημίνα, αλλά και ο Φανούρης, ο οποίος μαθαίνει τον τρόπο που πέθανε ο αδελφικός του φίλος. Όλοι λυγίζουν μέσα στο σπίτι, με τον Λάμπρο στην αρχή να θυμώνει. Θεωρεί πως η Ελένη δε τον σεβάστηκε, με το να του λέει ψέματα. Το σπίτι σκοτεινιάζει, με την φρικτή αλήθεια να τρώει τα σωθηκά.

“Είναι σα να τον χάσαμε δεύτερη φορά”

Το τέλος του Βόσκαρη

Μετά από βίαιη επίθεση που δέχτηκε στο κελί του, αλλά και την επίσκεψη του Δούκα Σεβαστού, ο Μάνος Βόσκαρης απηύδησε. Έτσι, το τέλος που περιμέναμε όλοι τόσο καιρό, ήρθε χθες (26/5) στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Ο Μάνος Βόσκαρης αποχαιρέτησε για πάντα τη σειρά. Έκοψε τον λαιμό του, με το μαχαίρι που έκρυβε κάτω από το κρεβάτι του για προστασία.

Αφού άναψε φωτιές στο Διαφάνι, αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να φύγει. Να ησυχάσει. Άλλωστε, η ζωή του στη φυλακή ήταν ένας ατελείωτος εφιάλτης. Η μοναδική που τον αγάπησε πραγματικά, ήταν η μητέρα του. Έτσι, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, ξεστόμισε:

“Ά ρε μάνα…”

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η ατάκα του Νικηφόρου που ξεσήκωσε το κοινόΆγριες Μέλισσες – Ελένη: «Σας φέρνω τον δολοφόνο του πατέρα μου»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Αμαρτίες που μένουν ατιμώρητες – Τί είδαμε χθες appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα