Άγριες Μέλισσες: Χρόνια Πολλά σε Κωνσταντή & Ελένη στα Social Media

12:48 21/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Κωνσταντής και η Ελένη γιορτάζουν, με το κοινό από τις Άγριες Μέλισσες να γεμίζει τις σελίδες της σειράς με ευχές! Οι δυο χαρακτήρες έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, χάρη στη δύναμη και την καλοσύνη που προβάλλουν. Μπορεί ο Κωνσταντής Σεβαστός να άργησε να ακολουθήσει τον σωστό δρόμο, στο τέλος, όμως, έδωσε την χαριστική του βολή στον Δούκα.

Στα τελευταία επεισόδια, η Ελένη και ο Κωνσταντής έχουν αφήσει πίσω τους όλα όσα τους χωρίζουν. Έχουν αφήσει στην άκρη ακόμη και τα φρικτά εγκλήματα που διέλυσαν τις οικογένειές τους.

Αντίστοιχα, ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος έχουν καταφέρει να έρθουν εξίσου κοντά, χαρίζοντας στο κοινό όμορφες σκηνές συμφιλίωσης και αγάπης.

Σήμερα γιορτάζει η Ελένη και ο/η Κωνσταντίνος/ Κωνσταντίνα, με το κοινό να συγκεντρώνει όμορφες στιγμές από τους δύο πρωταγωνιστές. Γιορτάζουν μαζί με τις Άγριες Μέλισσες, στις οποίες ο Κωνσταντής και η Ελένη έχουν δώσει το δικό τους μοναδικό χρώμα! Ακολουθούν κάποια σχόλια των τηλεθεατών.

#AgriesMelisses
Χρόνια πολλά σε αυτά τα δυο (τηλεοπτικά) είδωλα!
Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν
Υγεία & ευτυχια σας ευχομαι pic.twitter.com/zco0hQYj3c

— θρηνω τον Αλεξει μη μου μιλατε (@wildbeesxrafa) May 21, 2021

Χρόνια πολλά στους καλύτερους φανταστικούς χαρακτήρες! Αλλά πιο πολύ στην κυρά μου!#AgriesMelisses pic.twitter.com/RvGNLeo6K5

— Ασπρούλης (προσωρινώς) Σταμίρης #AgriesMelisses (@AgriesMelisse13) May 21, 2021

Μη ξεχάσουμε όμως να πούμε χρόνια πολλά σε αυτά τα δύο φωτεινά πλάσματα,τη Λενιώ μας του Γιώργη του Σταμίρη και τον Κωνσταντή, πρώην Σεβαστό.#AgriesMelisses pic.twitter.com/ESxhZ1GNdd

— Δημήτρης Πλ… (@tzimispla) May 20, 2021

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες – Δούκας: «Σε είχα σαν κόρη μου, πώς τόλμησες»Άγριες Μέλισσες: Σκηνή φρίκης – Πηδούν από τα παράθυρα για να σωθούν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Άγριες Μέλισσες: Χρόνια Πολλά σε Κωνσταντή & Ελένη στα Social Media appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα