Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές βραβεύονται από το κοινό

11:00 1/7/2021 - Πηγή: Youfly

Είναι γεγονός! Οι Άγριες Μέλισσες έχουν τα δικά τους βραβεία! Κι όμως, μπορεί η σειρά να έβαλε μία άνω τελεία για αυτό το καλοκαίρι, οι πιστοί fans, όμως, δεν επαναπαύονται. Τα fanpages διοργάνωσαν τα δικά τους βραβεία, ζητώντας από τον κόσμο να ψηφίσει τους αγαπημένους του πρωταγωνιστές.

Η ιδέα αυτή ξετρέλανε και το συγγραφικό δίδυμο Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, οι οποίοι κοινοποίησαν την σελίδα, για να μπει ο κόσμος να ψηφίσει! Η ψηφοφορία

βρίσκεται σε εξέλιξη, μέχρι σήμερα το βράδυ.

Τα αποτελέσματα θα αναδείξουν, όχι μόνο τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές, αλλά και τις αγαπημένες μας σκηνές, τα ζευγάρια, τα καλύτερα φιλιά και πολλά ακόμη!

Η κίνηση αυτή δείχνει πόσο μεγάλη αγάπη έχει λάβει αυτή η σειρά. Μία σειρά που έχει προσελκύσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού, αποτελώντας έναν δυνατό αντίπαλο στην τηλεθέαση.

*το τρέιλερ των βραβείων: https://www.youtube.com/watch?time_continue=69&v=NLHCKrulDTI

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν, κρατώντας σφιχτά τα βραβεία τους, τον Σεπτέμβριο με νέες ανατροπές. Νέοι ηθοποιοί μπαίνουν στη σειρά, καθηλώνοντας το κοινό με τις ερμηνείες τους. Πόσο θα αλλάξει το Διαφάνι; Θα δούμε του χρόνου τέτοια εποχή προσθήκες στα χαρακτήρων στα βραβεία;

Μία πολύ όμορφη κίνηση των fans που θα γράψει ιστορία στην πορεία της σειράς. Άραγε, οι πρωταγωνιστές να μπήκαν να ψηφίσουν; Εσείς μη χάνεται ευκαιρία! Μπείτε να ψηφίσετε τους αγαπημένους σας, αλλά και τους…. μη αγαπημένους σας ήρωες!

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Ράκος ο Παναγιώτης – Τρόμος στο ΔιαφάνιΆγριες Μέλισσες: Το μέλλον της Δρόσως στον τρίτο κύκλο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές βραβεύονται από το κοινό appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα