Άγριες Μέλισσες: Πού έχουν ξανά συναντηθεί οι πρωταγωνιστές

13:41 13/12/2020 - Πηγή: Youfly

Όλοι μαζί αποτελούν τους «μόνιμους κατοίκους» του περίφημου “Διαφανίου”, στο οποίο «ταξιδεύουν» από Δευτέρα έως Πέμπτη και πολλοί τηλεθεατές. Οι περισσότεροι, όμως, από τους πρωταγωνιστές στις Άγριες Μέλισσες, του ΑΝΤ1, δεν γνωρίστηκαν ούτε στο καφενείο της Βιολέτας, ούτε στα χωράφια της Ελένης, ούτε καν στο αρχοντικό του Δούκα Σεβαστού, αφού ήταν αυτό που λέμε “παλιοί γνώριμοι”, μιας και στο παρελθόν είχαν ξανασυναντηθεί σε άλλα τηλεοπτικά πλατό με εντελώς διαφορετικές συνθήκες.

Παρόλο που όλες οι

σειρές στις οποίες τους έχουμε ξαναδεί μαζί ήταν εξαιρετικά επιτυχημένες δουλειές, λίγο τα χρόνια που πέρασαν, λίγο η έντονη προσωπικότητα των ηρώων στις Άγριες Μέλισσες, που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και έχουν “θαμπώσει” το παρελθόν, μας κάνει κάποιες έστω από αυτές να μην τις θυμόμαστε πια. Πάμε, λοιπόν, να “φρεσκάρουμε” τη μνήμη μας σχετικά που έχουμε ξαναδεί μαζί μερικούς από αυτούς.

Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές Γιώργος Γεροντιδάκης – Κάτια Δανδουλάκη στο “Βέρα στο Δεξί” (2004)

Όταν ήταν μόλις 16 ετών, ο Γιώργος Γεροντιδάκης έπαιζε στην καθημερινή σειρά του Mega, “Βέρα στο δεξί”. Εκεί υποδυόταν τον “Διονύση”, το γιο του “Βλάσση”, κατά κόσμον Παύλο Κοντογιαννίδη, ο οποίος είχε μια καλή γειτόνισσα την “Κλαίρη”, που δεν ήταν άλλη από την αγαπημένη μας Κάτια Δανδουλάκη.

Αυτή, λοιπόν, ήταν η πρώτη τηλεόπτική συνύπαρξη Γεροντιδάκη – Δανδουλακη. Μόνο που τότε, οι ήρωες που υποδύονταν είχαν μια πολύ χαριτωμένη σχέση, πολύ πιο ανάλαφρη και χωρίς κανένα σκοτεινό παρελθόν, αντίθετα δηλαδή, όσα αντιμετωπίζουν στις “Άγριες Μέλισσες” ο Μελέτης και η Ανέτ.

Αν τώρα δεν αναγνωρίσατε τον “Διονύση” στο πρόσωπο του Γιώργου Γεροντιδάκη από την πρώτη στιγμή, μην νιώσετε άσχημα αφού το ίδιο έπαθε και η ίδια η Κάτια Δανδουλάκη, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της. Όταν τον είδε στα backstage της σειράς, την πρώτη σεζόν, ρώτησε ποιο είναι αυτό το παιδί και όταν της είπαν έμεινε άναυδη. Λογικό θα πει κανείς αφού τότε ο Γιώργος ήταν ένας έφηβος ενώ σήμερα στα 32 του χρόνια, ένας γοητευτικός άνδρας.

Γιώργος Γάλλος – Δανάη Λουκάκη – Μαρία Πετεβή : “Αστέρας Ραχούλας” (2018)

Μια“τριπλέτα” πρωταγωνιστών έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα το 2018 μέσα από τον “Αστέρα Ραχούλας” του Alpha. Ήταν ο Γιώργος Γάλλος, η Δανάη Λουκάκη και η Μαρία Πετεβή, οι οποίοι υποδύονταν τον παπά του χωριού τον “Παπαργύρη”, την Σαββούλα και η Ζίτσα Λιόλιου, αντίστοιχα.

Την μεγαλύτερη αντίθεση στην εμφάνιση έχει χωρίς αμφιβολία ο Γιώργος Γάλλος, ο οποίος με τα ράσα και την γενειάδα δεν θυμίζει σε τίποτα τον Μιλτιάδη που πρωτομπήκε στις “Άγριες Μέλισσες”. Ίσως, βέβαια, το φετινό του look πλησιάζει περισσότερο αφού έχει αφήσει πιο πλούσια γένια.

Άγριες Μέλισσες: Κάτια Δανδουλάκη- Λεωνίδας Κακούρης πρωταγωνιστές στη “Λάμψη” (1991)

Ο Δούκας Σεβαστός, κάπου στο μακρινό 1991 ήταν ο “Αλέξης”, ο γιος του “Γιάγκου Δράκου” στην θρυλική καθημερινή σειρά «Λάμψη», του Νίκου Φώσκολου. Τότε, μητριά του ήταν η “Βίρνα”, στην οποία έχει αφήσει το δικό της στίγμα η Κάτια Δανδουλάκη που την υποδυόταν. Αυτή, λοιπόν, ήταν η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση των δυο ηθοποιών αλλά και το μόνιμο αστείο μεταξύ τους, αφού ο Λεωνίδας Κακούρης πάντα αναφέρει το γεγονός ότι πριν 30 χρόνια εκείνη υποδυόταν την μητριά του ενώ σήμερα την…. αδελφή του. Με λίγα λόγια ο χρόνος είναι πολύ καλός “φίλος” της μοναδικής Κάτιας Δανδουλάκη.

Γιάννης Κουκουράκης – Παύλος Ορκόπουλος: “Χαρά Αγνοείται” (2009)

Στο Διαφάνι οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες αφού ανήκουν μάλλον σε διαφορετικά “στρατόπεδα”: ο Κωνσταντής είναι με τον “Δούκα” και ο “Νέστορας” με την “Ελένη”. Στην περίπτωσή τους η ιστορία επαναλαμβάνεται αφού το 2009 Γιάννης Κουκουράκης και Πάυλος Ορκόπουλος είχαν συναντηθεί και πάλι τηλεοπτικά στην σειρά “Χαρά αγνοείται” όπου και εκεί δεν είχαν καλές σχέσεις. Κι αυτό γιατί ο Γιάννης Κουκουράκης υποδυόταν τον “Σπύρο”, το αγόρι της Χαράς που είχε εξαφανιστεί, ενώ ο Παυλος Ορκόπουλος τον “Σάββα Μάρκου” ο οποίος ήταν συγγενής της Χαράς και τον θεωρούσε υπεύθυνο για το χαμό της.

Κατερίνα Διδασκάλου– Θεοφανία Παπαθωμά: “Άγγιγμα Ψυχής” (1998)

Κι όμως 23 χρόνια πριν Κατερίνα Διδασκάλου και Θοεφανία Παπαθωμά έπαιζαν και πάλι στην ίδια σειρά, η οποία και τότε γνώριζε τεράστια επιτυχία. Στο “Άγγιγμα ψυχής” η Θεοφανία ήταν η “Δέσποινα”, η νεαρή πρωταγωνίστρια, η οποία ζούσε τον απαγορευμένο έρωτα με τον ιερέα που υποδυόταν ο Σταύρος Ζαλμάς, ενώ η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν η “Νατάσσα”, μια γοητευτική δημοσιογράφος.

Άγριες Μέλισσες: Χρήστος Πλαΐνης– Θάνος Χρόνης πρωταγωνιστές στο “Μαρία η Άσχημη” (2007)

Ο”παλιός” στις “Άγριες Μέλισσες”, “Περικλής Τόλιας” και ο… “νέος” γιατρός “Αργυρίου” έχουν παρελθόν και μάλιστα πολλών ετών: από το 2007 όπου έπαιζαν και οι δυο στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της εποχής “Μαρία η άσχημη”. Ο Χρήστος Πλαινης εκεί υποδυόταν τον Δημήτρη Βρεττό, τον κολλητό φίλο του Αλέξη Μαντά (Άνθιμου Ανανιάδη), ο οποίος ήταν ένας άτακτος Playboy, καμία σχέση, δηλαδή, με τον σημερινό κοινοτάρχη του Διαφανίου.

Όσο για τον νεόφερτο Θάνο Χρόνη, ο οποίος που σήμερα βρίσκεται στο Διάφανι για να “κουράρρει” τον Μιλτιάδη, τότε δεν ήταν γιατρός αλλά ένας διάσημος φωτογράφος, ο “Οδυσσέας”, ο οποίος ήταν πολύ ερωτευμένος με την Μαρκέλα (Φιλίτσα Καλογεράκου).

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες 10/12: Λύγισε το Twitter με τις συναντήσεις

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την χρήση ενεργής πηγής Youfly.com.

The post Άγριες Μέλισσες: Πού έχουν ξανά συναντηθεί οι πρωταγωνιστές appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα