Ακόμα μια σημαντική ηθοποιός «κλείδωσε» για τη νέα σειρά «Σασμός»

08:29 18/3/2021 - Πηγή: Youfly

Μια σημαντική Ελληνίδα ηθοποιός, η Μαρία Πρωτόπαπα ετοιμάζει μια γερή επάνοδο στη μικρή οθόνη, με τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του ALPHA, «Σασμός».

Η Μαρία Πρωτόπαπα βρίσκεται ένα βήμα πριν τη τελική συμφωνία με την εταιρία παραγωγής JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη, για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα

υποδημιουργία δραματική σειρά «Σασμός» που θα δούμε από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha.

Τη τελευταία φορά που είδαμε στη τηλεόραση τη Μαρία Πρωτόπαπα ήταν τη σεζόν 2016 – 2017 στη σειρά «Η λέξη που δε λες» του Αlpha όπου και είχε ξεχωρίσει τότε με την ερμηνεία της στο ρόλο της Ελένης, της μητέρας του μικρού Παυλή που έπασχε από αυτισμό.

Να θυμίσουμε ότι η νέα υποδημιουργία καθημερινή σειρά με τον τίτλο «Σασμός» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Το σενάριο εκτυλίσσεται στην Κρήτη και εξιστορεί την αληθινή ιστορία μια βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών. Μια παλιά βεντέτα σκορπά τον τρόμο ανάμεσα σε δυο χωριά της Κρήτης.Έπειτα από δύο θανάτους που αναζωπυρώνουν την παλιά έχθρα, μια γυναίκα και η κόρη της εξαφανίζονται εν μια νυκτί και το ερώτημα είναι τι μπορεί να φέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό».

Δείτε επίσης:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Σε ποια νέα σειρά του ALPHA θα πρωταγωνιστείΣασμός: Ποια ηθοποιός είπε το πρώτο Ναι στη νέα σειρά του AlphaΣασμός: Οι πρώτοι συντελεστές της νέας σειράς του Alpha

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ακόμα μια σημαντική ηθοποιός «κλείδωσε» για τη νέα σειρά «Σασμός» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα