Από το GNTM σε καμπάνιες και παρελάσεις διάσημων οίκων μόδας

14:40 23/6/2021 - Πηγή: Youfly

Μπορεί το GNTM να έχει τελειώσει, αλλά τα μοντέλα που πήραν μέρος στο ριάλιτι μόδας συνεχίζουν κανονικά την ανοδική τους πορεία στο μόντελινγκ. Μάλιστα, τελευταία τους βλέπουμε σε καμπάνιες και catwalks από διάσημους οίκους μόδας που θα έκαναν τη Βίκυ Καγιά να αναφωνήσει WOW! Ποιο μοντέλο περπάτησε για το Dolce & Gabbana και ποια μοντέλα πήραν μέρος στην καμπάνια των Givenchy και της Dior.

Ο Άνταμ Χαλίλ στον οίκο μόδας Givenchy

Ο Άνταμ Χαλίλ ήταν ένα από τα μοντέλα

που απασχόλησαν πολύ το τηλεοπτικό κοινό με τη συμμετοχή του στο GNTM 3. Ο Άνταμ δεν κατάφερε να περάσει από τα bootcamp στο σπίτι του διαγωνισμού με την πρόφαση ότι είναι ήδη έτοιμο μοντέλο για εξωτερικό. Τελικά η Ζενεβιέβ δεν έκανε λάθος, αφού ο δρόμος του Άνταμ ήταν και είναι λαμπρός.

Το queer μοντέλο αποτέλεσε το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του οίκου μόδας Givenchy. Η ευκαιρία προέκυψε όταν ο οίκος μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram ζητούσε τρία νέα φρέσκα και “ιδιαίτερα” πρόσωπα για την επόμενή του καμπάνια. Τότε, ο Άνταμ βρέθηκε ξαφνικά στο Παρίσι, ενώ, όπως δήλωσε στο Πάμε Δανάη, ένιωθε σαν την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Sex and the City.

Ο Αιμιλιάνο περπάτησε για τον οίκο Dolce & Gabbana

Οι διάσημοι οίκοι μόδας για τα μοντέλα του GNTM δεν τελειώνουν εδώ. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου είναι ο επόμενος. Το μοντέλο αναδείχθηκε από το GNTM 3, ο οποίος μάλιστα ήταν στους 4 φιναλίστ του διαγωνισμού.

Ο Αιμιλιάνο βρίσκεται αρκετό καιρό τώρα στο Μιλάνο και πηγαινοέρχεται Ελλάδα. Το μοντέλο πήγε σε ένα δοκιμαστικό στο Μιλάνο, τους άρεσε κι εν τέλει κατάφερε να κλείσει επίδειξη μόδας με τη Dolce & Gabbana στο Μιλάνο για την καλοκαιρινή σεζόν SS 2021.

Η Παρασκευή διαφημίζει Yves Saint Laurent

Η Παρασκευή Κερασιώτη, η φιναλίστ του GNTM 3, ήταν μία μεγάλη έκπληξη του διαγωνισμού. Μία κοπέλα με 0 εμπειρία στο μόντελινγκ κατάφερε να εκτοξευθεί στην κορυφή. Μπορεί τώρα να βρίσκεται στη Μύκονο και να εργάζεται, αλλά συνεχίζει ακάθεκτη τις φωτογραφίσεις και την πορεία της στο μόντελινγκ. Μάλιστα, πριν λίγους μήνες την είδαμε να διαφημίζει στον προσωπικό της λογαριασμό το νέο άρωμα Libre από την Yves Saint Laurent.

Αυτοί είναι, μερικοί οίκοι μόδας που γοητεύτηκαν από τα μοντέλα του φετινού GNTM. Μία λίστα που σύντομα θα αυξηθεί πολύ!

Δείτε επίσης: 

GNTM 4: Ο Άγγελος Μπράτης για τις extreme δοκιμασίες και την Ισμήνη ΠαπαβλασοπούλουGNTM 4: Ο Δημήτρης Σκουλός για Παπαβλασοπούλου, auditions και τα μοντέλα (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Από το GNTM σε καμπάνιες και παρελάσεις διάσημων οίκων μόδας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα