Μπρίτζερτον: Πρώτες εικόνες από τη σεζόν 2 της σειράς Netflix

08:56 28/9/2021 - Πηγή: Youfly

Το Netflix αποκάλυψε στο παγκόσμιο εvent για τους οπαδούς της πλατφόρμας κάποιες εικόνες από τη σεζόν 2 της σειράς Μπρίτζερτον που δημιουργός της είναι ο Chris Van Dusen και παρουσιάζει το ζευγάρι στο επίκεντρο της 2ης σεζόν, τον Άντονι Μπρίτζρτον (Τζόναθαν Μπέιλι) και την Κέιτ Σάρμα (Σιμόν Άσλεϊ) σ’ έναν καυγά.

Η δραματική σειρά εποχής του Netflix Μπρίτζερτον, η οποία έκανε ρεκόρ αφού την παρακολούθησαν

82 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο, μας μεταφέρει στον πλούσιο, τολμηρό και ανταγωνιστικό κόσμο της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου του 1815. Στο επίκεντρο βρίσκεται η πανίσχυρη οικογένεια Μπρίτζερτον. Η οικογένεια αποτελείται από οκτώ στενά δεμένα αδέλφια που ψάχνουν την αγάπη και την ευτυχία.

Μια πρώτη ματιά στη σεζόν 2 της σειράς Μπρίτζερτον

Η ιστορία που διαδραματίζεται στη δεύτερη σεζόν βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο της σειράς της Τζούλια Κουίν με τίτλο The Viscount Who Loved Me. Και επικεντρώνεται στην αναζήτηση της αγάπης από τον Άντονι Μπρίτζερτον (Μπέιλι).

Μάλιστα όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Van Dusen σπίθες πετούσαν μεταξύ της Κέιτ Σάρμα (Σιμόν Άσλεϊ) και του Άντονι Μπρίτζρτον (Τζόναθαν Μπέιλι) αποκαλώντας το ζευγάρι «μαγνητισμένο».

Ο ίδιος ο Δούκας του Χέιστινγκς, ο Ρετζ-Ζαν Πέιτζ, άφησε επίσης να εννοηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι μπορεί να κάνει μια σύντομη εμφάνιση στη δεύτερη σεζόν.

Σημαντικές νέες προσθήκες στη νέα σεζόν περιλαμβάνουν το γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο της Σιμόν Άσλεϊ που υποδύεται την Κέιτ Σάρμα. Η Χαρλίθρα Χαντράν που υποδύεται την Εντουίνα Σάρμα, καθώς και οι Ρούπερτ Γιανγκ (ΤΖακ), Σέλλεϊ Κονν (Μαίρη Σάρμα) και Κάλαμ Λυντς (Τεό Σάρπε).

Ακόμα το Netflix δεν έχει ανακοινώσει πότε θα βγει στον αέρα η σεζόν 2, καθώς αναγκάστηκε να σταματήσει την παραγωγή πολλές φορές τους τελευταίους δώδεκα μήνες λόγω του Covid. Ενώ ήδη η σειρά έχει ανανεωθεί για δύο ακόμα σεζόν.

Δείτε επίσης:

Μπρίτζερτον: Μια ζωντανή εμπειρία συμμετοχής ξεκινάει τουρ παγκοσμίωςNetflix: Νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 27/9 – Οι επιλογές μας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Μπρίτζερτον: Πρώτες εικόνες από τη σεζόν 2 της σειράς Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπρίτζερτον, Πρώτες, Netflix,britzerton, protes, Netflix