Ελίτ: Ανανεώθηκε για σεζόν 6 – Έρχονται τρεις νέες ιστορίες

14:19 29/10/2021 - Πηγή: Youfly

Ευχάριστα νέα έχουμε για τους θαυμαστές της επιτυχημένης Ισπανικής σειράς του Netflix “Ελίτ” που οκτώ μήνες μετά την ανακοίνωση για την 5η σεζόν έγινε γνωστό επίσημα ότι ανανεώθηκε και για τη σεζόν 6. Ενώ όπως μάθαμε τρεις νέες ιστορίες έρχονται τον Δεκέμβριο.

Ανακοινώθηκε η σεζόν 6 για τη σειρά του Netflix “Elite”

Το Netflix

μέσω του Twitter την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου αποκάλυψε : “Μεγάλα νέα: Το Elite ανανεώθηκε για την 6η σεζόν!”

Καθώς η σεζόν 5 δεν έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα, και η οποία όπως φαίνεται θα γίνει κάποια στιγμή του χρόνου, οι λεπτομέρειες της σεζόν 6 εξακολουθούν να μένουν κρυφές για τη σειρά που ακολουθεί μια ομάδα προνομιούχων μαθητών ενός γυμνασίου στη Μαδρίτη και καταπιάνεται με θέματα κατάχρησης ναρκωτικών, σκανδάλων και ταξικών διαφορών.

Από τότε που έκανε το ντεμπούτο της το 2018, η ισπανόφωνη σειρά όχι μόνο κυριάρχησε στο Top 10 του Netflix, αλλά έχει συγκεντρώσει και πολλούς θαυμαστές παγκοσμίως.

Οι τρεις νέες μίνι σειρές

Όπως είπαμε και πιο πάνω, άλλη μια έκπληξη είναι οι τρεις μίνι ιστορίες που έρχονται σε λίγο και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο και θα έχουν ως θέμα τους τις γιορτές, με τίτλο “Holidays Edition”. Οι πρώτες εικόνες κοινοποιήθηκαν, επιδεικνύοντας έναν συνδυασμό εορταστικής ευθυμίας και του χαρακτηριστικού κυκλοθυμικού συνδυασμού εγκλήματος και ρομαντισμού των εφήβων.

15.12.2021 – Phillipe, Caye, & Felipe20.12.2021 – Samuel & Omar23.12.2021 – Patrick

Big news: Elite has been renewed for Season 6!

And this December, three new Short Stories will be released:
Dec 15th – Phillipe, Caye, & Felipe
Dec 20th – Samuel & Omar
Dec 23rd – Patrick pic.twitter.com/wEq7cdXR3h

Netflix (@netflix) October 28, 2021

Δείτε επίσης:

Netflix: Το τρέιλερ της 4ης σεζόν του Elite είναι εδώ και τα έχει όλαCowboy Bebop: Το πρώτο τρέιλερ της live-action σειράς στο Netflix έφτασε

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ελίτ: Ανανεώθηκε για σεζόν 6 – Έρχονται τρεις νέες ιστορίες appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα