Επιστροφές καταστροφές στις Άγριες Μέλισσες

12:24 22/12/2020 - Πηγή: Youfly

Ποιοι επιστρέφουν στις Άγριες Μέλισσες; Ούτε ένας, ούτε δυο αλλά τρεις “γνωστοί από τα παλιά” είναι έτοιμοι να περάσουν την είσοδο του Διαφανίου στα επόμενα επεισόδια.

Πρόκειται για τρεις χαρακτήρες που δεν έχουμε δει ποτέ στο χωριό, αλλά σε άλλες τοποθεσίες και τώρα θα κάνουν το μεγάλο βήμα να ταξιδέψουν μέχρι εκεί και να αναστατώσουν τις ζωές κάποιων από τους κατοίκους. Ποιοι είναι, λοιπόν, αυτοί που επιστρέφουν στις Άγριες Μέλισσες;

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι χαρακτήρες επιστρέφουν από το παρελθόν;

Πρόκειται για τον Τάκη Δοξαρά (Αργύρη Πανταζάρα), τον οποίο αφήσαμε σεναριακά στην Τρούμπα

πριν από μερικές εβδομάδες που έκλεισε αυτός ο κύκλος, κυνηγημένο από την αστυνομία και ουσιαστικά  εγκαταλελειμμένο από την Δρόσω, η οποία ακολούθησε την Ελένη στο Διαφάνι. Σύντομα, λοιπόν, ο Τάκης θα βρεθεί στο Διαφάνι για να διεκδικήσει πίσω την αγαπημένη του.

Ποιοι, ακόμη, επιστρέφουν στις Άγριες Μέλισσες; Μια ακόμα ηρωίδα η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από τους χαρακτήρες που γυρίζουν στο τηλεοπτικό χωριό των ‘Άγριων Μελισσών” με άγριες και μάλλον ερωτικές διαθέσεις , είναι η πανέμορφη Ζωρζέτ (Χρύσα Μιχαλοπούλου), η φίλη της Αννέτ που γνώρισε ο Μελέτης στο Παρίσι και υπήρξε ένα φλερτ μεταξύ τους.

Τέλος, τη διαδρομή Φυλακές – Διαφάνι ακολουθεί ο Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης), ο πρώην “σκληρός” δεσμοφύλακας και βοηθός του Μάνου Βόσκαρη, ο οποιος βασάνιζε την Ελένη όσο καιρό εκείνη ήταν πίσω από τα κάγκελα. Ο άνθρωπος αυτός ο οποίος, στη συνέχεια μετάνιωσε για όσα έκανε και συνέβαλε στον διωγμό του Βοσκαρη, θα κάνει ένα πέρασμα από το Διαφάνι για καλό σκοπό. Μια εμφάνιση που θα γίνει πολύ σύντομα στις οθόνες μας.

Κάποιες από αυτές τις επιστροφές θα τις δούμε με το νέο έτος, το 2021, ενώ κάποιες άλλες θα προλάβουμε να τις δούμε μέσα στο 2020, στα επόμενα 3 επεισόδια, δηλαδή, που απομένουν μέχρι τις 23 Δεκέμβρη, όπου η αγαπημένη σειρά του ΑΝτ1, θα κάνει μια μικρή παύση λόγω γιορτών.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη αποκάλυψη από τον Τάκη Δοξαρά στο ΔιαφάνιΆγριες Μέλισσες: Ποιοι άνδρες παλεύουν για τα μάτια της Δρόσως

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά με ενεργό σύνδεσμο (link), Υoufly.com.

The post Επιστροφές καταστροφές στις Άγριες Μέλισσες appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα