Γιώργος Τσαλίκης: Μπηχτές στη Καινούργιου και φιλιά στο Γκουντάρα

15:56 26/10/2021 - Πηγή: Youfly

‘Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι’ θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικό τίτλος για το συγκεκριμένο θέμα. Τι συνέβη και ο Γιώργος Τσαλίκης πέταξε τα καρφιά του τόσο στην Κατερίνα Καινούργιου όσο και στον… παλιόφιλο του Γρηγόρη Γκουντάρα;

H κάμερα του Super Κατερίνα πήγε να συναντήσει τον Γιώργο Τσαλίκη, με σκοπό να μάθει εάν ισχύουν οι φήμες για την πρόταση… συμβιβασμού από την πλευρά του ΣΚΑΙ.

Ο τραγουδιστής όχι μόνο πήρε θέση αλλά πέρασε και στην αντεπίθεση…

«Επειδή δεν φοράω μάσκα, θα σου πω ότι εγώ μιλάω μόνο όταν είναι κάτι επίσημο και είναι επιβεβαιωμένο. Εμένα μου αρέσει πάντοτε ο τρόπος να είναι σωστός. Περισσότερο με χαλάει ο τρόπος να είναι κακός. Αν ο τρόπος φτιάξει, όλα μπορούν να γίνουν, αν φτιάξει ο τρόπος. Ελπίζω όταν παίξετε αυτό το θέμα, να μην στέλνει πάλι η Κατερίνα φιλιά στον Γκουντάρα».

Γ. Τσαλίκης: Ελπίζω να μην στείλει πάλι φιλιά στον Γρηγόρη η Κατερίνα, όσο παίζει το θέμα!

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι φίλοι, το καταλαβαίνω, αλλά όταν παίζεις δηλώσεις μου σε μία εκπομπή, την οποία έχω στηρίξει… Ξέρουμε τους φίλους σου. Δεν χρειάζεται όταν παίζεις δηλώσεις μου, να στέλνεις φιλιά στον Γκουντάρα. Δηλαδή εντάξει, φτάνει. Κατερίνα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Γκουνταράκο μου, φιλιά».

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε, μόλις προβλήθηκε το βίντεο: «Εντάξει, δεν ξαναστέλνω φιλιά στον Γκουντάρα… Πέρα από την πλάκα… Εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ τον Γιώργο και όσες φορές του έχουμε ζητήσει να έρθει πραγματικά ήταν εδώ και με έχει στηρίξει και σε κάτι άλλο που δεν το ξεχνώ. Είχε γίνει ένα θεματάκι κάπου, όχι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά ο Γιώργος είχε μπει μπροστά και είχε λυθεί. Το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό, σημαίνει ότι είναι σωστός άνθρωπος».

Δείτε ακόμα:

Γιώργος Τσαλίκης: Από το Big Brother σε σόου του ANT1ALPHA: Τι παίρνει την θέση του Bachelor και του Just the 2 of Us;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Γιώργος Τσαλίκης: Μπηχτές στη Καινούργιου και φιλιά στο Γκουντάρα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα