Η Φάρμα: Πήγαινε – έλα στον βωμό της τηλεθέασης

13:42 25/4/2021 - Πηγή: Youfly

Φύγε εσύ έλα εσύ… Κάτι τέτοιο συμβαίνει στη Φάρμα τις τελευταίες εβδομάδες σε μία προσπάθεια να ανεβάσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και κατ΄επέκταση την τηλεθέαση. Η αλήθεια είναι πως η προσπάθεια είναι απέλπιδα καθώς ακόμα και χθες εν τη απουσία του Master Chef το ριάλιτι του ΑΝΤ1 δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 18% ποσοστό που δείχνει να είναι το «ταβάνι» της φιλόδοξης Φάρμας.

Το ριάλιτι έχει μετατραπεί σε ένα αέναο πήγαινε-έλα

παικτών. Κάθε εβδομάδα βλέπουμε οικειοθελείς αποχωρήσεις και εσπευσμένες επιστροφές. Μία εβδομάδα «άντεξε» ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και σίγουρα η παραγωγή του παιχνιδιού μακριά από τη «Φάρμα» – έτσι επέστρεψε και έπεσε στην αγκαλιά του Στράτου Τζώρτζογλου σαν ο χαμένος εδώ και δεκαετίες αδελφός του.

Ένας φεύγει… τρεις επιστρέφουν

Στο μεταξύ έχουν ήδη αποχωρήσει η Σαφία Παυλίδου, ο Ερωτόκριτος εξαπολύοντας κάποια καρφιά για την παραγωγή. Χθες είδαμε τον Τάσο Ξιαρχό να αποχωρεί νύχτα σε ένδειξη διαμαρτυρίας – για ποιο λόγο κανείς δεν κατάλαβε – αλλά και την Ειρήνη Κολιδά η οποία όπως δήλωσε έκανε τον κύκλο της στο παιχνίδι! Και εν μέσω δακρύων και αγκαλιών είδαμε και δύο κορίτσια – δίδυμε αδελφές – να μπαίνουν στο παιχνίδι… έτσι για την παρέα.

Είναι δεδομένο πως από τη στιγμή που το ριάλιτι δεν μεταδίδεται καθημερινά αλλά δύο φορές την εβδομάδα οι τηλεθεατές δεν έχουν τη δυνατότητα να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη και να ταυτιστούν με κάποιον από τους παίκτες. Μέχρι να τους γνωρίσουν αποχωρούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Οι παλιοσειρές κρατούν την τηλεθέαση στην Φάρμα

Οι μοναδικές σταθερές είναι δυο και μάλιστα… γηραιές. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι οι δύο παίκτες που κρατούν ουσιαστικά στις πλάτες τους ολόκληρη την παραγωγή. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επέστρεψε στο παιχνίδι.

Η τηλεοπτική λογική είναι απλή. Η συνήθεια είναι το άπαν και ειδικά σε ζωντανές εκπομπές αλλά και ριάλιτι. Η προβολή δύο φορές την εβδομάδα και μάλιστα μέρες που το έτερο ριάλιτι – Master Chef – έχει χτίσει ισχυρή συνήθεια, δεν μπορεί στα τέλος του δεύτερου μισού της σεζόν να δημιουργήσει μία επιτυχία.

Αν ο ΑΝΤ1 θέλει να επενδύσει και του χρόνου στη Φάρμα αλλά και στον Σάκη Τανιμανίδη θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει το project ώστε να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα – αν υπάρχει η οποιαδήποτε ελπίδα για κάτι τέτοιο.

Η αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά από την Φάρμα

Αποχωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμα:

Η Φάρμα: Κέρδισε η μάνα του λόχου αλλά στο τέλος αποχώρησε! (Video)Η Φάρμα: Ποιες θα μονομαχήσουν – Νέες αφίξεις και μια επιστροφή (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Φάρμα: Πήγαινε – έλα στον βωμό της τηλεθέασης appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα