Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη έρχονται πολύ κοντά

14:46 2/11/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα ακόμη ζευγάρι που θα προκαλέσει αντιδράσεις και εντάσεις φαίνεται πως γεννιέται στην αγαπημένη μας σειρά. Μετά το ραντεβού για φαγητό που είχαν ο Κωνσταντίνος και η κόρη του Λυκούργου, Ισμήνη, την ώρα που την αφήνει με το αυτοκίνητο του, εκείνος θα της εξομολογηθεί τα αισθήματά του, στην γη της ελιάς.

Ο Κωνσταντίνος, λοιπόν, στο αποψινό επεισόδιο, αποκαλύπτει στην Ισμήνη ότι του αρέσει και τα θερμά λόγια του θα καταλήξουν σε ένα ακόμα πιο θερμό φιλί του οποίο εκείνη θα ανταποκριθεί.

Μια

νέα σχέση μοιάζει να δημιουργείται ανάμεσά τους, η οποία όμως προβλέπεται να φέρει και πολλούς τριγμούς. Από την μια ο πατέρας της Λυκούργος ως γνωστόν βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τις βρώμικες δουλειές που κάνει ο Κωνσταντίνος και από την άλλη ο πρώην σύζυγός της Σάββας έχει δείξει ήδη πως δεν πρόκειται να την αφήσει ήσυχη τόσο εύκολα.

Δείτε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Εισβολή στο σπίτι των Καπερνάρων – Ποιος μπουκάρει;Η Γη της Ελιάς: Το ύπουλο σχέδιο του Αλέξη φέρνει την καταστροφή

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη έρχονται πολύ κοντά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα