Η Κουτσελίνη, τα σκηνικά σε Όλα Γκουντ και Super Κατερίνα, και Pass ByPass!

07:12 22/6/2022 - Πηγή: Youfly

Αυτοί είμαστε… Κιμπάρηδες, ωραίοι, μεγαλόθυμοι, αρχόντοι ως Σόουπιτς, αδέλφια μου. Έχουμε «ξεκάνει» το σώμα και τη μούρη μας στις πλαστικές για να μοιάσουμε στο ενιαίο (πιο μονοκόμματο κι απ’ το μονόφρυο της κας Χατζηπαντελή) πρότυπο των φίλτρων του Insta, αλλά «τραβάμε και τα βυζγιά μας» υπέρ της αγάπης στο σώμα και σ’αυτό που είμαστε – τόσο γαλαντόμοι σας λέω… Προφανώς, δε μιλάω για πλαστικές που «διορθώνουν» ψυχολογίες ολόκληρες και καθένας δικαιούται να κάνει – αν το θελήσει – αλλά, για την έλλειψη μέτρου που καταλήγει σε κανονική

παραμόρφωση.

Πολλοί μας σταματάτε στον δρόμο και μας ρωτάτε, γιατί όταν κάνουμε πρόταση γάμου μπροστά στο πλήθος κοιτάμε τον κόσμο και όχι την κοπέλα που απευθύνουμε την ερώτηση. Μα, περιεχόμενο για τον κόσμο δημιουργούμε, αδέλφια, η κοπέλα «ναι» θα έλεγε και στο σπίτι να τη ρωτούσαμε… #χαλόου Έτσι είμαστε στη Σόουπιτς, που λέτε, ακομπλεξάριστοι και χαλαροί #μπορεικαιόχι. Ο Σνίκαρος, ας πούμε, την ώρα που ο αστυνόμος (να θυμίσω εδώ ότι πρόκειται και άνθρωπο κανονικό που δουλεύει εκείνη την ώρα, ενώ θα ήθελε να είναι για μπάνιο) του «κόβει κλήση», βγάνει σέλφι και πίνει ποτάρα. Τέτοιοι είμαστε και «πέφτουμε κι απ’ τα σύννεφα» αν χρειαστεί στα τηλεοπτικά πάνελ. Ποιός να το περίμενε απ’ τον Σνίκαρο τον «Ακαδημαϊκό», τέτοια καμώματα… Σα Γαλάτες που τους έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι νιώθουμε.

Στη χαλαρότητα της Σόουπιτς, λοιπόν, κουμπώνουμε κομματάρα Αλέξια και Κώστας Χαριτοδιπλωμένου: «Κανένας δε μας Σταματά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΆστοχα ερωτήματα, Λατινοπούλου vs Μπάρκα, «άγνωστος πόλεμος» και Τραπ

#Reminder – και θυμόμαστε Τεταρτιάτικο για να μην ξεχάσουμε ποτέ…

ότι στο τέλος της σεζόν χάνεται η τηλεοπτική ψυχραιμία και «πέφτει» ένας τελευταίος καυγάς, αλλά «τρικούβερτος». Συνήθως βέβαια, ο τηλεθεατής «χέστηκε» για τα «εγώ» των πρωταγωνιστών.ότι ελπίζω απ’την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση και τους φορείς η συμμετοχή στο Pride να είναι ίδια και μεγαλύτερη και του χρόνου. Το μισό Υπουργικό Συμβούλιο, τον Αλέξη Τσίπρα, ως και τον πρέσβη των Η.Π.Α., Τζορτζ Τσούνη τους περιμένω να φωτογραφηθούν και εκτός προεκλογικής περιόδου «φουσκώνοντας» από υπερηφάνεια ακριβώς το ίδιο.ότι μαγκιά της Ζήνας Κουτσελίνη να μη μιλά με τον κο Καλλιακμάνη, Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΟΑΣΥ μετά το περιστατικό με τον Κουσουλό. Προφανώς, θα «τα βρουν» οι άνθρωποι , ως οφείλουν. Ωστόσο, μέχρι τότε, αποτελεί παράδειγμα της Ζήνας ως επικεφαλής να στηρίζει τον συνεργάτη της απέναντι στον καλεσμένο που τον έθιξε στον «αέρα», όσο σημαντικός, πολύτιμος και φίλος της κι αν είναι αυτός. Ο παρουσιαστής, μπορεί να βριστεί με την ομάδα του, όσο θέλουν. Σε εξωτερικούς της εκπομπής παράγοντες, όμως, οφείλει να τους υπερασπιστεί, ώστε να μπορεί κατ’ιδίαν να τους «τα ψάλει».ότι, αν το «σκηνικό» για να διαψευστεί το ρεπορτάζ της «απέναντι» εκπομπής (Καλύτερα δε Γίνεται) είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στους παρουσιαστές του «Όλα Γκουντ», Ναταλί-Γρηγόρη και στην Αφροδίτη Γραμμέλη, τότε «παίχτηκε» εκατέρωθεν πολύ λάθος φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον τηλεθεατή.ότι, αν το παραπάνω δεν είχε συμφωνηθεί αποτελεί μεγάλο φάουλ απέναντι στην Αφροδίτη.ότι μόνο η Αφροδίτη και οι Γκουντάρας-Κάκκαβα γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη την περασμένη Κυριακή.ότι είναι «χοντρό», ό,τι έχεις κάνει επαγγελματικά στη ζωή σου να οφείλεται στο Mad, ωστόσο να αγνοείς ποιά χρονιά Mad VMA (του μεγαλύτερου ετήσιου πρότζεκτ του καναλιού, δηλαδή) είναι η φετινή. Χαμογέλα και πάλι, αλλά παραμένει «χοντρό»…ότι ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης «βγήκε» στη «Σούπερ Κατερίνα». Κατά τα άλλα, δεν πάμε σε εκλογές.ότι επίσης, στην «Super Κατερίνα» η καλεσμένη, Έλενα Κρεμλίδου ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση να μιλήσει για κάτι που την είχαν ενημερώσει (όπως είπε) ότι δε θα ερωτηθεί. Δεν «ακούστηκε» πουθενά όμως, γιατί (μάλλον) η μία πλευρά δε λέγεται «Λατινοπούλου», ούτε η άλλη, «Μπάρκα».ότι μιλώντας για «πόλεμο» σε νέους παρουσιαστές που βρίσκουν τα «πατήματά τους» στην πανελλαδική τηλεόραση (όπως η Ιωάννα Μαλέσκου) τι να πουν και οι Παπίλα-Καρτελιάς που όχι μόνο τους βρίζουν ένα χρόνο τώρα, αλλά τους στρέφουν και τον έναν εναντίον του άλλου;ότι σύμφωνα με την παρουσιάστρια της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει του χρόνου στο πόστο του στη Super Κατερίνα. Μωρέ, για φέτος ανησυχούμε με τόσες μανούρες με την Κατερίνα στον «αέρα».

Freedom Pass, Allazosyskevi.gov.gr, Fuel Pass I και II, Power Pass, φορολογικές δηλώσεις και στο τέλος …ByPass. Δεν ξέρω αδέλφια… Μόνο εγώ με το που τα «βγάζω» τα χρωστάω σε υποχρεώσεις και πάγια έξοδα; Και δεν παραπονιέμαι, προς Θεού, αλλά κάθε «καράβι» τα ίδια δεν τραβάει προσαρμοσμένα στο μέγεθός του;

Όσο επιλέγει να τραβήξει ίσια πορεία στηριγμένο στο δικό του, πανί και όχι να ρυμουλκηθεί από μεγαλύτερο πλεούμενο; Βλέπετε, κάτι τέτοιο θα απήλασε το μικρό καράβι μας απ’ το άγχος του ευνοϊκού ανέμου, αλλά θα το εγκλώβιζε στην πορεία του ρυμουλκού. Μη σας πω ότι θα γινόταν προέκτασή του, αργά η γρήγορα… Οπότε, μια χαρά είμαστε κι ας γκρινιάζουμε, αδέλφια.

Κλείνουμε λοιπόν, με τραγουδάκι από Λουκιανό Κηλαηδόνη και ραντεβού την Κυριακή, γιατί… «Κάπου την Έχουμε Πατήσει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΟ τηλεοπτικός κύκλος της ζωής, η Σόουμπιζ και τα κουράγια της

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Κουτσελίνη, τα σκηνικά σε Όλα Γκουντ και Super Κατερίνα, και Pass ByPass! appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα