Ήλιος: Δεν θα πιστέψεις ποιος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά

19:53 16/12/2020 - Πηγή: Youfly

Συνεχίζονται οι αφίξεις νέων προσώπων στη καθημερινή δραματική σειρά του ANT1, «Ήλιος». Έτσι μετά την Νίκη Παλλικαράκη, τον Ορέστη Χαλκιά και τον Κώστα Αποστολάκη, ήρθε η ώρα να προστεθεί στο καστ της σειράς «Ήλιος» κι ένας νέος γνωστός ηθοποιός, ο Σταύρος Σβήγκος σ’ ένα ρόλο έκπληξη.

Να θυμίσουμε ότι ο Σταύρος Σβήγκος  την τελευταία φορά που τον είδαμε στη μικρή οθόνη ήταν πέρσι στη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη Φριτέζα» όπου και είχε το χαριτωμένο ρόλο του Γιαννούλη Harington-

Βόγλη.

Νέος ηθοποιός στη σειρά «Ήλιος»: Ποιος είναι ο Σταύρος Σβήγκος

Ο Σταύρος Σβήγκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2008 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση ως «Πέτρος» στη νεανική σειρά του Mega «Άγρια παιδιά».

Την επόμενη χρονιά, συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν του «L.A.P.D.» στον ρόλο του «Ανδρέα». Ο ηθοποιός το 2011 έπαιξε σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς αστρολογίας του ANT1 «Ο πόλεμος των άστρων».

Τις σεζόν 2014 και 2015 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Mega «Κάτω Παρτάλι», χάρη στην οποία έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.

Τη σεζόν 2016-2017 συμπρωταγωνίστησε στη σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας». Το 2018, ο ηθοποιός είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια». Επίσης, συμμετείχε στις σειρές «Δέκα Μικροί Μήτσοι» και «Πέτα τη Φριτέζα».

Όσον αφορά το θέατρο, ο Σταύρος Σβήγκος έχει συμμετάσχει σε δέκα παραστάσεις, στο χρονικό διάστημα 2015-2019.

Εξάλλου έπαιξε σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες και πρωταγωνίστησε το 2015 στην τηλεταινία «Κάνε το βήμα» της Lacta, που προβλήθηκε στο Mega

Τέλος, σε ότι αφορά τη προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός  το 2018 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη σύντροφό του, Έλενα Αϊβαλή και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Δείτε επίσης: 

Ήλιος: Ο νέος έρωτας που ανάβει φωτιές στη σειράΉλιος – Τεράστιο σοκ: Ο Φίλιππος τραυματίζεται πολύ σοβαράΉλιος – Αιφνίδια εξέλιξη: Στήνουν παγίδα στον Δημήτρη!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Ήλιος: Δεν θα πιστέψεις ποιος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
hlios svhgos
Τυχαία Θέματα