Ήλιος: Ο Ανδρέας απειλεί να σκοτώσει τον Δήμο

22:33 17/11/2020 - Πηγή: Youfly

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Ήλιος”, καθώς ο Ανδρέας σπάει στο ξύλο τη Νίκη και την απειλεί πως αν δεν γυρίσει κοντά του θα σκοτώσει τον Δήμο.

Πιο συγκεκριμένα η Νίκη αποφασίζει να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον πρώην σύζυγο της τον Ανδρέα για χάρη του παιδιού τους, του Μάνου. Ο Δήμος από τη πλευρά του αντιδράει και τη παρακαλεί να μείνει κοντά του και να μη κάνει το λάθος να επιστρέψει στο σύζυγο της με τον οποίο έχει περάσει τα πάνδεινα. Αυτή δεν τον ακούει και βάζει πάνω απ’ όλους το γιό της το Μάνο που θέλει τους γονείς

του ξανά μαζί.

Ο Δήμος από τη πλευρά του όμως δεν διστάζει να επισκεφτεί τον Ανδρέα από τον οποίο και ζητεί να αφήσει ήσυχη τη Νίκη. Ο Ανδρέας σε έντονο ύφος του ζητά να μην ανακατευτεί ξανά με την οικογένεια του και του δείχνει την πόρτα. Αμέσως μετά ο Ανδρέας πάει στο σπίτι και θυμωμένος όπως είναι από τη συνάντηση του με τον Δήμο τα βάζει με τη Νίκη, τη βρίζει και εν συνεχεία τη χτυπάει αλύπητα.

Η Νίκη μη αντέχοντας άλλο τη βάρβαρη συμπεριφορά του Ανδρέα φεύγει από το σπίτι. Ωστόσο ο Ανδρέας τη βρίσκει και της διαμηνύει πως αν δεν επιστρέψει δίπλα του θα πρέπει να ξεχάσει το γιό τους και παράλληλα την απειλεί πως θα σκοτώσει το Δήμο.

Δείτε τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο (Τετάρτη 18/11) της σειράς “Ήλιος”

Η Λήδα σοκαρισμένη ανακαλύπτει ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που σκότωσε την αδερφή της 18 χρόνια πριν… Τώρα κινδυνεύει και η ίδια από τα χέρια του… Ο Φίλιππος θα αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει… Η Νέλλη σε απόγνωση ομολογεί πως τα χάπια τα πουλούσαν μαζί με τον Μάνο, ενώ έρχεται πιο κοντά με την Αλίκη, αναγνωρίζοντας την βοήθεια που της πρόσφερε. Η Νίκη και ο Δήμος έρχονται σε σύγκρουση για την υπόθεση του Μάνου, ενώ και η Μυρτώ κατηγορεί τον πατέρα της ότι δεν υποστήριξε τον Μάνο, όπως όφειλε.  Ο Διονύσης φοβάται πως ο Φίλιππος του παίζει παιχνίδι και όταν περάσει στα χέρια του η εταιρεία, θα πετάξει όλους τους εργαζόμενους στον δρόμο. Ο Μάνος ζητάει από τον πατέρα του να τον βοηθήσει, αλλά η αντίδρασή του δεν θα είναι αυτή που περιμένει…

Διαβάστε επίσης τι είπε η Ευγενία Δημητροπούλου αποκλειστικά στο youfly.com.

The post Ήλιος: Ο Ανδρέας απειλεί να σκοτώσει τον Δήμο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα