Ήλιος: Ο Γιώργος Χρανιώτης σε ρόλο-έκπληξη τα ανατρέπει όλα

11:34 9/4/2021 - Πηγή: Youfly

Ένας νέος χαρακτήρας έρχεται να φέρει τα άνω κάτω στην αγαπημένη σειρά του ANT1. Από σήμερα, Παρασκευή 9 Απριλίου, ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ο ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά «Ήλιος» κι έρχεται να τα ανατρέψει όλα.

Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο ηθοποιός είναι ένας αστυνομικός. Ο Μηνάς Περάτης. Ευφυής που ξέρει να χειρίζεται καταστάσεις και θα κάνει τα πάντα για πάρει αυτό που θέλει. Πόσο μάλλον για να βρει απαντήσεις!

Ο Μηνάς Περάτης και ο ρόλος του στον Ήλιο

Συγκεκριμένα, ο Μηνάς έχει διακριθεί για τη

μάχη που δίνει να διαλύσει κυκλώματα σωματεμπορίας, αλλά και μαστροπείας. Έχει δεχτεί επαίνους για τη δουλειά του, η οποία, όμως, τον φέρνει καθημερινά σε επαφή με το σκοτεινό υπόκοσμο της πόλης.

Είναι έξυπνος και εύστροφος στο να χειρίζεται καταστάσεις, αλλά και ικανός στο να φτάνει στα άκρα για να πετύχει το σκοπό του. Το μόνο που μένει να αποκαλυφθεί, είναι ποιος είναι ακριβώς αυτός ο σκοπός…

Ο Γιώργος Χρανιώτης θα ανανεώσει την ιστορία στη σειρά Ήλιος, ενώ αναμένονται ακόμα περισσότερες ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις! Πώς θα επηρεάσει τους χαρακτήρες; Ποια θα είναι η σχέση του με τον Δημήτρη; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δείτε επίσης: 

Ήλιος: Η αντίδραση του Νικήτα όταν ανακαλύπτει τον ρόλο της ΛήδαςΉλιος: Τροχαίο για την Αθηνά – Ποιος θέλει να την σκοτώσει;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post Ήλιος: Ο Γιώργος Χρανιώτης σε ρόλο-έκπληξη τα ανατρέπει όλα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα