Καρτ Ποστάλ: Τι κοινό έχει με «Γη της Ελιάς» και «Σασμό»

17:54 21/9/2021 - Πηγή: Youfly

Η Καρτ Ποστάλ είναι ίσως από τις πιο πολυδιαφημισμένες και αναμενόμενες σειρές της ΕΡΤ. Η σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου κι ήδη μπήκε στις καρδιές των τηλεθεατών αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι η Καρτ Ποστάλ έχει ένα μεγάλο κοινό στοιχείο που συναντούμε στις πετυχημένες δραματικές σειρές, «Η Γη της Ελιάς» και «Σασμός». Τι είναι αυτό που ενώνει τις τρεις διαφορετικές, μα συνάμα όμοιες σειρές; Φυσικά,

η βεντέτα!

Η βεντέτα είναι ένα κοινό στοιχείο, τόσο στη Γη της Ελιάς, όσο στο Σασμό, αλλά και την Καρτ Ποστάλ. Πράγματι, ακόμη κι η κοινωνική σειρά της ΕΡΤ έχει αυτό το στοιχείο που προσδίδει έναν πιο σκοτεινό και δραματικό χαρακτήρα. Το στοιχείο της βεντέτας, όμως, στην Καρτ Ποστάλ δεν αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο της υπόθεσης και της ιστορίας, αλλά του πρώτου επεισοδίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια στα οποία συνδετικός κρίκος είναι ο Τζόζεφ, τον οποίο υποδύεται ο Ανδρέας Κωνσταντίνου. Το πρώτο επεισόδιο του Καρτ Ποστάλ ονομάζεται «Το αγόρι με το ασημί κοστούμι» και πρωταγωνιστές είναι φυσικά ο Κωσταντίνου με τον αγαπημένο Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Η ιστορία της βεντέτας

Η βεντέτα, λοιπόν, αφορά τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος υποδύεται έναν Κρητικό, που δεν είναι καθόλου κωμικός χαρακτήρας, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Μία τραγική φιγούρα, που τον παράτησε η νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας πριν 15 χρόνια. Ο μόνος τρόπος να πάρει εκδίκηση ήταν η βεντέτα.

Παρόλα αυτά δεν το έκανε ποτέ και επέλεξε να μην πατήσει τη σκανδάλη, αλλά να αφήσει την οικογένεια να ζει με το φόβο. Επί μία 15ετία, η ζωή του είναι σταματημένη σε αυτή την τραυματική μέρα. Όλα αυτά τα χρόνια κάθεται στην ταβέρνα απέναντι από την εκκλησία αναλογιζόμενος τα γεγονότα.

Το κοινό στοιχείο, όμως, ανάμεσα στο Καρτ Ποστάλ και το Σασμό – βάζουμε λίγο εκτός τη Γη της Ελιάς – δεν είναι μόνο η βεντέτα, αλλά βεβαίως και τα γυρίσματα στην Κρήτη! Φέτος, είναι η αλήθεια ότι πολλές σειρές έκαναν τα γυρίσματά τους στην Κρήτη. Σε αντίθεση με το Σασμό που γυρίστηκε μόνο στα Χανιά, το Καρτ Ποστάλ μας ταξιδεύει σε όλο νησί, μέσα από τις “περιπέτειες” του Τζόζεφ.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 23:00, αμέσως μετά το Βαρδιάνο στα Σπόρκα.

Δείτε επίσης: 

Καρτ Ποστάλ Ertflix: Είδαμε την πρεμιέρα – Οι εντυπώσεις μαςΚαρτ Ποστάλ – ΕΡΤ: Πρεμιέρα και ώρες προβολής της σειράς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Καρτ Ποστάλ: Τι κοινό έχει με «Γη της Ελιάς» και «Σασμό» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα