Κωνσταντίνος Αργυρός: Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στον ΣΚΑΪ

12:23 28/12/2020 - Πηγή: Youfly

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα μας κρατήσει συντροφιά στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του ΣΚΑΪ μέσα από την εκπομπή «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 22:15.

Σε ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, με αγαπημένα τραγούδια, κέφι και εκλεκτή παρέα, μας προσκαλεί ο μοναδικός Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο
Κωνσταντίνος Αργυρός στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του ΣΚΑΪ την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του και ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής θα παρουσιάσει ένα άρτιο και ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα. Η βραδιά θα είναι γεμάτη με τις μεγάλες του no1 επιτυχίες,
όπως τα πιο πρόσφατα «Θα ‘Μαι Εδώ» και «Αθήνα Μου» που κυκλοφορούν από την Panik Platinum. Mοναδικές ερμηνείες και διαχρονικά τραγούδια.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες θα μας χαρίσουν μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μοναδικές μουσικές στιγμές

Στην εκπομπή «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» του ΣΚΑΙ, που θα προβληθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 22:15, μαζί του θα βρίσκονται εκλεκτοί καλεσμένοι.

Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Ήβη Αδάμου, Χάρης Βαρθακούρης, Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα υποδεχθεί το νέο έτος μαζί με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.  Θα γεμίσει το ξεκίνημά της νέας χρονιάς  με μουσική, χαρά και αισιοδοξία!

Δείτε επίσης:

MEGA Πρωτοχρονιά: Αντώνης Ρέμος και Ρούλα Κορομηλά 31/12Μουρμούρα: Με την Καίτη Γαρμπή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

The post Κωνσταντίνος Αργυρός: Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στον ΣΚΑΪ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα